طرز تهیه کرم میوه
مواد لازم:
خامه ................ ۴۵۰ گرم
شیر ................ ۲ لیوان
شکر ................ یک پیمانه پر
پودر ژلاتین ................ ۱۸ گرم
زرده تخم مرغ متوسط ................ ۶ عدد
پودر کاکائو با نسکافه ................ ۱ قاشق سوپخوری
کشمش قرمز و سبز ................ جمعا ۴ قاشق سوپخوری
عرق بهار نارنج و بیدمشک ................ جمعا ۴ قاشق سوپخوری
کمپوت میوه(سیب-هلو-زرد آلو-گلابی-آناناس-گیلاس) ................ جمعا ۵/۲ پیمانه
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ ها را با پودر شکر و کاکائو خوب هم زده تا یکدست و کاملا سفت شود.شیر را جوشانده و به آرامی در چند مرحله به زرده ها افزوده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.ژلاتین را با مقداری آب حل کردهو به بقیه مواد می افزاییم تا مایه کمی سرد شود.تمام کمپوت ها (به جز گیلاس) را خرد کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. در ظرفی کمی آب سرد ریخته و خالی می کنیم. کرم آماده شده را داخل آن ریخته و کمپوت های گیلاس را روی آن میچینیم و در یخچال گذاشته تا بسته شود. هنگامی که کرم بسته شد قالب را در آب گرم میگذاریم تا کرم درسته بیرون بیاید. کرم را در ظرفی گذاشته و با مقداری خامه فرم گرفته و خلال پسته و بادام روی آن را تزیین می کنیم.
همچنین می توانیم کرم را در پیرکس بلور ریخته و پس از بسته شدن با شکوفه های خامه روی آن را تزیین کرده و گیلاس ها را نوک شکوفه های خامه بچینیم.
![SHEIKE%20ALBALOO.jpg](http://javanemrooz.com/_Files/Article/ArticleImages/SHEIKE%20ALBALOO.jpg)
مواد لازم:
خامه ................ ۴۵۰ گرم
شیر ................ ۲ لیوان
شکر ................ یک پیمانه پر
پودر ژلاتین ................ ۱۸ گرم
زرده تخم مرغ متوسط ................ ۶ عدد
پودر کاکائو با نسکافه ................ ۱ قاشق سوپخوری
کشمش قرمز و سبز ................ جمعا ۴ قاشق سوپخوری
عرق بهار نارنج و بیدمشک ................ جمعا ۴ قاشق سوپخوری
کمپوت میوه(سیب-هلو-زرد آلو-گلابی-آناناس-گیلاس) ................ جمعا ۵/۲ پیمانه
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ ها را با پودر شکر و کاکائو خوب هم زده تا یکدست و کاملا سفت شود.شیر را جوشانده و به آرامی در چند مرحله به زرده ها افزوده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.ژلاتین را با مقداری آب حل کردهو به بقیه مواد می افزاییم تا مایه کمی سرد شود.تمام کمپوت ها (به جز گیلاس) را خرد کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. در ظرفی کمی آب سرد ریخته و خالی می کنیم. کرم آماده شده را داخل آن ریخته و کمپوت های گیلاس را روی آن میچینیم و در یخچال گذاشته تا بسته شود. هنگامی که کرم بسته شد قالب را در آب گرم میگذاریم تا کرم درسته بیرون بیاید. کرم را در ظرفی گذاشته و با مقداری خامه فرم گرفته و خلال پسته و بادام روی آن را تزیین می کنیم.
همچنین می توانیم کرم را در پیرکس بلور ریخته و پس از بسته شدن با شکوفه های خامه روی آن را تزیین کرده و گیلاس ها را نوک شکوفه های خامه بچینیم.