طرز تهیه کرم میوه

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 127
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
طرز تهیه کرم میوه





SHEIKE%20ALBALOO.jpg


مواد لازم:

خامه ................ ۴۵۰ گرم

شیر ................ ۲ لیوان

شکر ................ یک پیمانه پر

پودر ژلاتین ................ ۱۸ گرم

زرده تخم مرغ متوسط ................ ۶ عدد

پودر کاکائو با نسکافه ................ ۱ قاشق سوپخوری

کشمش قرمز و سبز ................ جمعا ۴ قاشق سوپخوری

عرق بهار نارنج و بیدمشک ................ جمعا ۴ قاشق سوپخوری

کمپوت میوه(سیب-هلو-زرد آلو-گلابی-آناناس-گیلاس) ................ جمعا ۵/۲ پیمانه

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ ها را با پودر شکر و کاکائو خوب هم زده تا یکدست و کاملا سفت شود.شیر را جوشانده و به آرامی در چند مرحله به زرده ها افزوده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.ژلاتین را با مقداری آب حل کردهو به بقیه مواد می افزاییم تا مایه کمی سرد شود.تمام کمپوت ها (به جز گیلاس) را خرد کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. در ظرفی کمی آب سرد ریخته و خالی می کنیم. کرم آماده شده را داخل آن ریخته و کمپوت های گیلاس را روی آن میچینیم و در یخچال گذاشته تا بسته شود. هنگامی که کرم بسته شد قالب را در آب گرم میگذاریم تا کرم درسته بیرون بیاید. کرم را در ظرفی گذاشته و با مقداری خامه فرم گرفته و خلال پسته و بادام روی آن را تزیین می کنیم.

همچنین می توانیم کرم را در پیرکس بلور ریخته و پس از بسته شدن با شکوفه های خامه روی آن را تزیین کرده و گیلاس ها را نوک شکوفه های خامه بچینیم.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
145
بالا