مواد لازم:
زرده تخممرغ: ۷ عدد
شیر: ۴۰۰ میلیلیتر
خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
پودر ژلاتین: ۴ قاشق سوپخوری
آب سرد: یک دوم لیوان
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱. ابتدا شکر، زردههای تخممرغ و وانیل را داخل قابلمهای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط میکنیم، سپس شیر را آرام آرام ریخته و بهم میزنیم و مواد را روی حرارت میگذاریم. ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم میزنیم تا کرم به جوش آید.
۲. وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا سرد شود. خامه را داخل کاسهای گود میریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی به هم میزنیم تا مواد صاف و یکدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب میکنیم و داخل کرم میریزیم.
۳. همیشه به این نکته دقت میکنیم که کرم و ژلاتین هیچکدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.