طرز تهیه کرم وانیل یک دسر خوشمزه

  • شروع کننده موضوع Eyna.sh
  • بازدیدها 100
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Eyna.sh

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/12/04
ارسالی ها
1,276
امتیاز واکنش
14,975
امتیاز
696
محل سکونت
تهران
150-24840.jpg


مواد لازم:



زرده تخم‌مرغ: ۷ عدد


شیر: ۴۰۰ میلی‌لیتر


خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم


شکر: ۲۵۰ گرم


پودر ژلاتین: ۴ قاشق سوپ‌خوری


آب سرد: یک دوم لیوان


وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری


روش تهیه:



۱. ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌کنیم، سپس شیر را آرام آرام ریخته و بهم می‌زنیم و مواد را روی حرارت می‌گذاریم. ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم می‌زنیم تا کرم به جوش آید.



۲. وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. خامه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا مواد صاف و یکدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.



۳. همیشه به این نکته دقت می‌کنیم که کرم و ژلاتین هیچ‌کدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
144
بالا