طرز تهیه کرم پرتقال و کدوحلوایی

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای کرم پرتقال و کدوحلوایی

کدوحلوایی:500 گرم
خامه صبحانه:300 گرم
شکر:50 گرم
ژله پرتقال:یک بسته
هل:یک قاشق چای خوری
آب جوش:250 میلی لیتر
پوست پرتقال رنده شده در صورت تمایل:یک قاشق غذاخوری
مربای هویج:300 گرم
پودر ژلاتین:یک و نیم قاشق غذاخوری
آب سرد:60 میلی لیتر
بیسکویت کرم دار پرتقالی:300 گرم
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه کرم پرتقال و کدوحلوایی

ابتدا کدوحلوایی ها را با شکر و مقدار کمی کره روی حرارت می گذاریم تا آرام سرخ و پخته شوند، کدوها را له کرده با مربای هویج و هل مخلوط می کنیم، ژله را با آب جوش حل کرده و با مواد مخلوط می کنیم.

اگر مواد خیلی غلیظ بود می توانیم کمی آب گرم به آن اضافه کنیم. قالب موردنظر را چرب کرده مواد را داخل قالب می ریزیم و یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا ببندد. در این مرحله اگر بخواهیم دسر همانند تصویر سه لایه داشته باشد، یک واحد از دستور کرم پرتقال که در صفحات همین شماره ذکر شده است، آماده کرده، وقتی لایه اول بست روی آن می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم.

برای تهیه لایه بیسکویتی ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخارآب می گذاریم تا حل شوند. بیسکویت ها را پودر کرده، با ژلاتین، خامه و پوست پرتقال رنده شده مخلوط می کنیم و روی لایه بسته شده دسر می ریزیم. ممکن است بخواهیم مواد را کمی شیرین تر کنیم در این صورت می توانیم دو قاشق غذاخوری پودرشکر به آن اضافه کنیم. درنهایت دسر را پس از شش ساعت که در یخچال بود در داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با مربای کدوحلوایی تزئین می کنیم.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا