کیک و شیرینی طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی( بدون پخت)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 266
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کره
4 ق غ
شیر
115.png
2 ق غ
شکلات شیرین
150 گرم
بیسکوییت (ساقه طلایی)
12 عدد
شکلات تلخ
50 گرم
عسل (یا شکر)
4 ق غ
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
131
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
**نویسنده این کیک بخاطر خاطراتی که از دوران کودکی خود از هند وبریتانیا داشته این دستور به ذهنش رسیده.
بیسکوییتی هم که در تصویر میبینید بریتانیایی هستش ولی ما اینجا میتونیم از ساقه طلایی ویا کراکر گراهم هم استفاده کنیم ولی باید باتوجه به میزان شیرین بودن بیسکوییت مقدار شکر یا عسل را در نظر بگیرید **
34842

تمام مواد به جز بیسکویت رو در ظرفی می ریزیم و روی بخار قابلمه ای که روی حرارت درحال جوش است میگیریم و مرتب هم می زنیم تا کاملا" آب بشه.( برای آب شدن میتونید از مایکرویو هم استفاده کنید)
بیسکویت ها رو به تکه های درشت خرد می کنیم
34839

شکلات را از روی حرارت بر داشته و 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. (کم)
بیسکویت ها رو با شکلات به آرومی مخلوط می کنیم.
34837

داخل ظرف کیک یا هر ظرف مستطیلی رو سلفون یا نایلون می کشیم و لبه های آن را به اندازه ای که روی مواد پوشش داده بشه بیشتر از لبه های ظرف می گذاریم.
مخلوط را داخل ظرف می ریزیم و با لیسک کاملا" پهن می کنیم.
لبه های سلوفون رو روی کیک می کشیم و با کف دست سطح کیک رو صاف می کنیم.
وقتی کیک خنک شد به مدت 3 ساعت در یخچال قرار ی دهیم تا کاملا سفت شود.
و سپس با کارد تیز برش می دهیم
34835

34836
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا