- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
کره 4 ق غ |
شیر
2 ق غ |
شکلات شیرین 150 گرم |
بیسکوییت (ساقه طلایی) 12 عدد |
شکلات تلخ 50 گرم |
عسل (یا شکر) 4 ق غ |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
131
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
**نویسنده این کیک بخاطر خاطراتی که از دوران کودکی خود از هند وبریتانیا داشته این دستور به ذهنش رسیده.
بیسکوییتی هم که در تصویر میبینید بریتانیایی هستش ولی ما اینجا میتونیم از ساقه طلایی ویا کراکر گراهم هم استفاده کنیم ولی باید باتوجه به میزان شیرین بودن بیسکوییت مقدار شکر یا عسل را در نظر بگیرید **
بیسکوییتی هم که در تصویر میبینید بریتانیایی هستش ولی ما اینجا میتونیم از ساقه طلایی ویا کراکر گراهم هم استفاده کنیم ولی باید باتوجه به میزان شیرین بودن بیسکوییت مقدار شکر یا عسل را در نظر بگیرید **
تمام مواد به جز بیسکویت رو در ظرفی می ریزیم و روی بخار قابلمه ای که روی حرارت درحال جوش است میگیریم و مرتب هم می زنیم تا کاملا" آب بشه.( برای آب شدن میتونید از مایکرویو هم استفاده کنید)
بیسکویت ها رو به تکه های درشت خرد می کنیم
بیسکویت ها رو به تکه های درشت خرد می کنیم
شکلات را از روی حرارت بر داشته و 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. (کم)
بیسکویت ها رو با شکلات به آرومی مخلوط می کنیم.
بیسکویت ها رو با شکلات به آرومی مخلوط می کنیم.
داخل ظرف کیک یا هر ظرف مستطیلی رو سلفون یا نایلون می کشیم و لبه های آن را به اندازه ای که روی مواد پوشش داده بشه بیشتر از لبه های ظرف می گذاریم.
مخلوط را داخل ظرف می ریزیم و با لیسک کاملا" پهن می کنیم.
لبه های سلوفون رو روی کیک می کشیم و با کف دست سطح کیک رو صاف می کنیم.
وقتی کیک خنک شد به مدت 3 ساعت در یخچال قرار ی دهیم تا کاملا سفت شود.
و سپس با کارد تیز برش می دهیم
مخلوط را داخل ظرف می ریزیم و با لیسک کاملا" پهن می کنیم.
لبه های سلوفون رو روی کیک می کشیم و با کف دست سطح کیک رو صاف می کنیم.
وقتی کیک خنک شد به مدت 3 ساعت در یخچال قرار ی دهیم تا کاملا سفت شود.
و سپس با کارد تیز برش می دهیم