طرز تهیه کیک موزی با خامه پنیری

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 217
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
طرز تهیه کیک موزی با خامه پنیری


این کیک با موز تازه و پنیر خامه ای درست می شود و یک گزینه عالی برای میان وعده، صبحانه یا عصرانه به همراه چای به شمار می رود.
وب سایت روزیاتو: این کیک با موز تازه و پنیر خامه ای درست می شود و یک گزینه عالی برای میان وعده، صبحانه یا عصرانه به همراه چای به شمار می رود.

مواد لازم:

برای کیک

  • ۴ پیمانه آرد کیک
  • ۲٫۵ پیمانه شکر
  • ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ پیمانه روغن گیاهی
  • ۲ پیمانه موز رسیده
  • ۴ قاشق چایخوری وانیل
  • ۱ پیمانه آبدوغ
  • ۴ عدد تخم مرغ درشت
  • ۲ قاشق چایخوری کرم تارتار

برای آیسینگ:

  • ۴ پیمانه پنیر خامه ای
  • ۲ پیمانه کره
  • ۲ پیمانه پودر قند
  • ۴ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • ۲ قاشق چایخوری وانیل

1381236_239.jpg



طرز تهیه:

1.برای تهیه کیک، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. یک قالب کیک را با روغن گیاهی چرب کنید و کنار بگذارید.

2.در یک کاسه بزرگ،آرد کیک، ۲ پیمانه شکر، بیکینگ پودر، نمک، روغن، موزهای له شده، ۲ قاشق چایخوری وانیل، زرده تخم مرغ ها و آبدوغ را اضافه کنید.


3.در کاسه ای جداگانه، سفیده های تخم مرغ، نصف پیمانه شکر، دو قاشق چایخوری وانیل و کرم تارتار را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تایکدست شوند.

4.محتوی هر دو کاسه را با هم یکی کرده و هم بزنید.

5.سپس آن را درون قالب کیک ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. می توانید یک کیک درسته تهیه کرده و سپس آن را از عرض، به لایه های لاریک برش دهید. یا اینکه از همان ابتدا، مواد را درون قالب هایی با دیواره های کوتاه بریزید و کیک های باریک درست کنید.

6.کیک را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

4.در این فاصله، آیسینگ را درست کنید. برای این منظور، درون کاسه، کره و پنیر نرم شده را در غذاساز هم بزنید تا کاملا نرم شوند. پودر قند، آب لیموترش و وانیل را بیفزایید و هم بزنید.


8.برای درست کردن کیک، یک لایه کیک گذاشته، نصف پیمانه مخلوط پنیر بریزید و سطح آن را صاف کنید. همین کار را با همه مواد تکرار کنید.

9.در آخر، روی سطح کیک آیسینگ بمالید و با چای یا قهوه سرو کنید.

10.این کیک را می توانید تا ۵ روز در دمای اتاق سالم نگه دارید. کیک موزی با خامه پنیری
 

برخی موضوعات مشابه

بالا