طرز تهیه کیک پرتقالی از جمله دستورات عالی و بی نظیری است که یادگیری آن برای همه کدبانوهای هنرمند لازم است. کیک پرتقالی دارای دستور طبخ آسان و ساده ایی است که نتیجه ایی مطلوب و فوق العاده دارد. بر این اساس در این مطلب به ارائه دستور پخت امتحان شده کیک پرتقالی می پردازیم که امیدواریم این دستور عالی مورد توجه شما بانوان هنرمند قرار بگیرد و از بافت و مزه عالی این کیک لـ*ـذت ببرید.
پخت کیک خانگی یکی از هنر های پرطرفدار و عالی است که اغلب بانوان هنرمند تمایل زیادی به یادگیری انواع مختلف آن دارند. در این مقاله قصد داریم به آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی بپردازیم که امیدواریم این کیک خوشمزه را در منزل تهیه نموده و در کنار اعضا خانواده نوش جان فرمایید.
مواد لازم برای پخت کیک پرتقالی :
طرز تهیه کیک پرتقالی :
همانطور که در طرز تهیه کیک ساده نیز مطرح نمودیم، برای نتیجه گیری بهتر در پخت کیک بهتر است تمامی مواد را نیم ساعت قبل از یخچال خارج نموده و در دمای منزل قرار دهید. ابتدا پوست پرتقال را رنده نمایید، توجه کنید که نباید از قسمت سفید پوست پرتقال استفاده نمایید، زیرا ممکن است کیک شما تلخ شود. سپس آب پرتقال ها را بگیرید و در ظرفی جداگانه بریزید.
بعد از گذشت نیم ساعت که مواد اولیه خارج از یخچال بود، شروع به پخت کیک پرتقالی می کنیم، برای شروع تخم مرغ ها، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال را مخلوط کرده و حدود پنج دقیقه با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.
در این مرحله از طرز تهیه کیک پرتقالی روغن مایع را اضافه نموده و کمی هم بزنید و بعد از آن آب پرتقال طبیعی را اضافه کنید و مجددا با همزن هم بزنید. نیازی به هم زدن زیاد نیست، همین که مواد با هم مخلوط شده و یکدست شوند کافی است.
همزن را کنار گذاشته، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بعد از الک نمودن به مواد اولیه اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید. هم زدن بیش از حد باعث می شود پف کیک کم شود. پس بهتر است هم زدن را تنها تا زمانی که مواد یکدست شوند ادامه دهید.
حال کف و دیواره های قالب را با روغن نباتی چرب نموده و آرد پاشی کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با درجه ۱۸۰ قرار دهید.
کیک پرتقالی شما آماده است، صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را از قالب خارج نمایید.
منبع:هنر در خانه
پخت کیک خانگی یکی از هنر های پرطرفدار و عالی است که اغلب بانوان هنرمند تمایل زیادی به یادگیری انواع مختلف آن دارند. در این مقاله قصد داریم به آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی بپردازیم که امیدواریم این کیک خوشمزه را در منزل تهیه نموده و در کنار اعضا خانواده نوش جان فرمایید.
![Orange-cake-Recipes-1.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-1.jpg)
مواد لازم برای پخت کیک پرتقالی :
- تخم مرغ : دو عدد
- آب پرتقال : نصف لیوان
- شکر : یک لیوان
- روغن مایع : یک سوم لیوان
- آرد سفید : یک و نیم لیوان
- وانیل : نوک قاشق
- بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
- رنده پوست پرتقال بدون سفیدی : یک قاشق مرباخوری
![Orange-cake-Recipes-2.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-2.jpg)
طرز تهیه کیک پرتقالی :
همانطور که در طرز تهیه کیک ساده نیز مطرح نمودیم، برای نتیجه گیری بهتر در پخت کیک بهتر است تمامی مواد را نیم ساعت قبل از یخچال خارج نموده و در دمای منزل قرار دهید. ابتدا پوست پرتقال را رنده نمایید، توجه کنید که نباید از قسمت سفید پوست پرتقال استفاده نمایید، زیرا ممکن است کیک شما تلخ شود. سپس آب پرتقال ها را بگیرید و در ظرفی جداگانه بریزید.
![Orange-cake-Recipes-3.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-3.jpg)
بعد از گذشت نیم ساعت که مواد اولیه خارج از یخچال بود، شروع به پخت کیک پرتقالی می کنیم، برای شروع تخم مرغ ها، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال را مخلوط کرده و حدود پنج دقیقه با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.
![Orange-cake-Recipes-6.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-6.jpg)
![Orange-cake-Recipes-5.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-5.jpg)
در این مرحله از طرز تهیه کیک پرتقالی روغن مایع را اضافه نموده و کمی هم بزنید و بعد از آن آب پرتقال طبیعی را اضافه کنید و مجددا با همزن هم بزنید. نیازی به هم زدن زیاد نیست، همین که مواد با هم مخلوط شده و یکدست شوند کافی است.
![Orange-cake-Recipes-4.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-4.jpg)
![Orange-cake-Recipes-7.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-7.jpg)
همزن را کنار گذاشته، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بعد از الک نمودن به مواد اولیه اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید. هم زدن بیش از حد باعث می شود پف کیک کم شود. پس بهتر است هم زدن را تنها تا زمانی که مواد یکدست شوند ادامه دهید.
![Orange-cake-Recipes-8.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-8.jpg)
![Orange-cake-Recipes-12.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-12.jpg)
حال کف و دیواره های قالب را با روغن نباتی چرب نموده و آرد پاشی کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با درجه ۱۸۰ قرار دهید.
![Orange-cake-Recipes-10.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-10.jpg)
![Orange-cake-Recipes-11.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-11.jpg)
کیک پرتقالی شما آماده است، صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را از قالب خارج نمایید.
![Orange-cake-Recipes-13.jpg](http://www.honardarkhane.com/wp-content/uploads/2017/05/Orange-cake-Recipes-13.jpg)
منبع:هنر در خانه