طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال بسیار خوشمزه

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 350
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
طرز تهیه کیک پرتقالی از جمله دستورات عالی و بی نظیری است که یادگیری آن برای همه کدبانوهای هنرمند لازم است. کیک پرتقالی دارای دستور طبخ آسان و ساده ایی است که نتیجه ایی مطلوب و فوق العاده دارد. بر این اساس در این مطلب به ارائه دستور پخت امتحان شده کیک پرتقالی می پردازیم که امیدواریم این دستور عالی مورد توجه شما بانوان هنرمند قرار بگیرد و از بافت و مزه عالی این کیک لـ*ـذت ببرید.




پخت کیک خانگی یکی از هنر های پرطرفدار و عالی است که اغلب بانوان هنرمند تمایل زیادی به یادگیری انواع مختلف آن دارند. در این مقاله قصد داریم به آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی بپردازیم که امیدواریم این کیک خوشمزه را در منزل تهیه نموده و در کنار اعضا خانواده نوش جان فرمایید.


Orange-cake-Recipes-1.jpg



مواد لازم برای پخت کیک پرتقالی :

  • تخم مرغ : دو عدد
  • آب پرتقال : نصف لیوان
  • شکر : یک لیوان
  • روغن مایع : یک سوم لیوان
  • آرد سفید : یک و نیم لیوان
  • وانیل : نوک قاشق
  • بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
  • رنده پوست پرتقال بدون سفیدی : یک قاشق مرباخوری

Orange-cake-Recipes-2.jpg



طرز تهیه کیک پرتقالی :

همانطور که در طرز تهیه کیک ساده نیز مطرح نمودیم، برای نتیجه گیری بهتر در پخت کیک بهتر است تمامی مواد را نیم ساعت قبل از یخچال خارج نموده و در دمای منزل قرار دهید. ابتدا پوست پرتقال را رنده نمایید، توجه کنید که نباید از قسمت سفید پوست پرتقال استفاده نمایید، زیرا ممکن است کیک شما تلخ شود. سپس آب پرتقال ها را بگیرید و در ظرفی جداگانه بریزید.


Orange-cake-Recipes-3.jpg



بعد از گذشت نیم ساعت که مواد اولیه خارج از یخچال بود، شروع به پخت کیک پرتقالی می کنیم، برای شروع تخم مرغ ها، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال را مخلوط کرده و حدود پنج دقیقه با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.


Orange-cake-Recipes-6.jpg
Orange-cake-Recipes-5.jpg



در این مرحله از طرز تهیه کیک پرتقالی روغن مایع را اضافه نموده و کمی هم بزنید و بعد از آن آب پرتقال طبیعی را اضافه کنید و مجددا با همزن هم بزنید. نیازی به هم زدن زیاد نیست، همین که مواد با هم مخلوط شده و یکدست شوند کافی است.


Orange-cake-Recipes-4.jpg
Orange-cake-Recipes-7.jpg



همزن را کنار گذاشته، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بعد از الک نمودن به مواد اولیه اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید. هم زدن بیش از حد باعث می شود پف کیک کم شود. پس بهتر است هم زدن را تنها تا زمانی که مواد یکدست شوند ادامه دهید.


Orange-cake-Recipes-8.jpg
Orange-cake-Recipes-12.jpg



حال کف و دیواره های قالب را با روغن نباتی چرب نموده و آرد پاشی کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با درجه ۱۸۰ قرار دهید.


Orange-cake-Recipes-10.jpg
Orange-cake-Recipes-11.jpg



کیک پرتقالی شما آماده است، صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را از قالب خارج نمایید.


Orange-cake-Recipes-13.jpg





منبع:هنر در خانه
 
  • پیشنهادات
  • DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    طرز تهیه سس پرتقال برای کیک پرتقالی :

    برای تهیه سس پرتقالی نصف لیوان آب پرتقال طبیعی را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و سپس یک قاشق غذاخوری ژله پرتقال به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. بعد از اینکه تا حدودی به غلظت مورد نیاز رسید، حرارت را خاموش کرده و بعد از اینکه از داغی افتاد و تا حدودی خنک شد روی کیک بریزد.


    Orange-cake-Recipes-15.jpg


    Orange-cake-Recipes-16.jpg




    Orange-cake-Recipes-17.jpg



    برای تزیین کیک پرتقالی می توانید علاوه بر سس پرتقال، از برش های نازک پرتقال نیز استفاده نمایید.


    Orange-cake-Recipes-18.jpg





    منبع:هنر در خانه
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا