- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم
طرز تهیه:
1. فر را با درجه حرارت ۳۷۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره، شیرین کننده و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با همزن بزنید.
۲. آرد سفید، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط آردها را با ماست مخلوط کرده ومایه تخم مرغ اضافه کنید و با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالبهای مافین که کاغذ گذاشتهاید بریزید؛ به طوری که 3/4 قالبها را پر کند. درون فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط گذاشته و سپس با شکلات یا پودر شیرین کننده تزیین کنید.[/BCOLOR]
طرز تهیه نوعی کیک فنجانی را میخواهیم به شما اموزش دهیم که شبه به کیک یزدی است. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی از آن استفاده می کنند.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم
- ۲ پیمانه آرد سفید
- ۱ پیمانه شیرین کننده ماردین
- ۱۰۰ گرم کره
- ۲ ق چ بیکینگ پودر
- ۲عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه ماست
- به میزان دلخواه شکلات
- 2 /1 قاشق چایخوری وانیل
- ۳ ق س پودر نشاسته ذرت
طرز تهیه:
1. فر را با درجه حرارت ۳۷۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره، شیرین کننده و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با همزن بزنید.
۲. آرد سفید، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط آردها را با ماست مخلوط کرده ومایه تخم مرغ اضافه کنید و با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالبهای مافین که کاغذ گذاشتهاید بریزید؛ به طوری که 3/4 قالبها را پر کند. درون فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط گذاشته و سپس با شکلات یا پودر شیرین کننده تزیین کنید.