طرز تهیه کیک یزدیِ فنجانی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 156
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه نوعی کیک فنجانی را میخواهیم به شما اموزش دهیم که شبه به کیک یزدی است. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی از آن استفاده می کنند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

774236_223.jpg

مواد لازم

  • ۲ پیمانه آرد سفید
  • ۱ پیمانه شیرین کننده ماردین
  • ۱۰۰ گرم کره
  • ۲ ق چ بیکینگ پودر
  • ۲عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه ماست
  • به میزان دلخواه شکلات
  • 2 /1 قاشق چایخوری وانیل
  • ۳ ق س پودر نشاسته ذرت

طرز تهیه:

1. فر را با درجه حرارت ۳۷۰ درجه فار‌‌نهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره، شیرین کننده و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با همزن بزنید.

۲. آرد سفید، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط آرد‌ها را با ماست مخلوط کرده ومایه تخم مرغ اضافه کنید و با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های مافین که کاغذ گذاشته‌اید بریزید؛ به طوری که 3/4 قالب‌ها را پر کند. درون فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط گذاشته و سپس با شکلات یا پودر شیرین کننده تزیین کنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا