طرز تهیه کیک یزدی!

*SILVER*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/25
ارسالی ها
79
امتیاز واکنش
925
امتیاز
246
سن
23
PicsArt_10-20-04.12.53.jpg

  • زمان آماده سازی
  • 20 دقیقه
    • زمان پخت
    • 15 دقیقه
    • برای
    • 12 نفر

  • مواد لازم برای کیک یزدی
    • آرد سفید شیرینی پزی 1 و 1/2 پیمانه
    • تخم مرغ 2 عدد
    • شکر 2/3 پیمانه
    • روغن مایع 1/2 پیمانه
    • ماست(پر چرب) 2/3 پیمانه
    • بیکینگ پودر 1/2 قاشق غذاخوری
    • گلاب 3 قاشق غذاخوری
    • هل آسیاب شده 1/2 قاشق غذاخوری
    • نمک 1/4 قاشق چایخوری
کیک یزدی یکی از خوشمزه ترین کیک های سنتی ایرانی می باشد. دستور اصلی این کیک محبوب و خوش طعم به شهر باستانی یزد تعلق دارد. از دیگر شیرینی های مخصوص و سنتی شهر یزد می توان به شیرینی قطاب و شیرینی حاجی بادامی اشاره کرد. کیک یزدی را در شهر یزد بیشتر برای مراسم های مذهبی تهیه می کنند. همچنین گزینه مناسبی برای نذری در کنار چای یا شیر کاکائو می باشد. این کیک خوشمزه با وجود مواد ساده ای که در آن به کار می رود، طعمی خاص و بی نظیر دارد. که آن را محبوب همگان کرده است. اگر به شهر یزد سفر کرده باشید، حتما متوجه تفاوت طعم کیک یزدی اصیل و سنتی با نوع معمول کیک یزدی قنادی ها شده اید. در این مطلب دستور پخت کیک یزدی خانگی با رعایت نکات طلایی برای هرچه خوشمزه تر شدن آن را برای شما آماده کرده ایم. که بی شک با تهیه آن طعم فوق العاده کیک یزدی اصل برایتان تداعی و تکرار خواهد شد. پس با ما همراه شوید و این رسپی را از دست ندهید.



PicsArt_10-22-02.37.541.jpg


طرز تهیه کیک یزدی
مرحله اول:
ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سپس در ظرف مناسبی آن ها را شکسته، شکر و پودر هل را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید. این عمل را تا حدی ادامه دهید که مخلوط کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله دوم:
سپس روغن مایع و ماست پر چرب را به مخلوط اضافه کنید. مجددا و برای مدت 1 دقیقه هم بزنید. گلاب را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله سوم:
در ظرف جداگانه ای آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. این مخلوط را 3 بار الک کنید. سپس آن را کم کم به مواد کیک اضافه کنید، تا آرد گوله نشود. اگر گوله شد می توانید کمی با دور کند همزن آن را مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد کیک یزدی آماده می باشد.

طرز تهیه شیرینی مرنگ پشمکی
مرحله چهارم:
قالب مخصوص کیک یزدی ، و یا قالب کاپ کیک معمولی را با استفاده از کره یا روغن خوب چرب کنید. و کمی آرد بپاشید. حالا با مواد کیک داخل هر قالب را پر کنید. دقت کنید که فقط 2/3 از فضای هر قالب با مواد پر شود. باقی فضا را باید برای پف کردن کیک خالی بگذارید. با استفاده از یک چاقو که آن را با روغن چرب کرده اید روی هر کیک را برشی سطحی بدهید. این روش کمک می کند تا روی کیک ها گنبدی شکل شود. حالا می توانید در صورت تمایل کمی کنجد یا مغز پسته و یا هر دو را روی سطح کیک ها بریزید.

PicsArt_10-22-02.55.291.jpg




مرحله پنجم:
قالب ها را درون سینی فر بچینید. و سینی را درون فر که آن را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید. بعد از گذشت 20 الی 30 دقیقه کیک یزدی ها آماده می باشند. اگر در نهایت رنگ کیک یزدی ها روشن شد، می توانید برای مدت 2 دقیقه در حالت گریل قرار دهید. تا سطح کیک ها طلایی و خوش رنگ شوند. کیک یزدی را می توانید همراه با نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کرده و لـ*ـذت ببرید.

PicsArt_10-22-02.38.221.jpg



نکته ها:
– برای داشتن یک کیک یزدی خوشمزه و خوش طعم می توانید در صورت دسترسی، به جای روغن مایع از روغن محلی و سنتی یزد استفاده کنید.

– همچنین می توانید از ماست محلی نیز استفاده کنید.
– می توانید درون قالب ها را کاغذ روغنی مخصوص کیک یزدی و یا کاپ کیک قرار دهید. و دیگر نیازی به چرب کردن و آرد پاشی نمی باشد.



PicsArt_10-22-02.37.161.jpg




PicsArt_10-22-02.36.431.jpg



خوشحال می شویم کیک یزدی خانگی و خوشمزه را طبق دستور ایران کوک تهیه کرده. عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام و با هشتگ کیک-یزدی-ایران-کوک به اشتراک بگذارید.
  • برای: 12 نفر
  • حاضر است در : 35 دقیقه
  • وعده: دسر, صبحانه, عصرانه, میان وعده
  • دسته بندی دستور آشپزی : کیک
  • مواد لازم : آرد, بیکینگ پودر, تخم مرغ, روغن, شکر, گلاب, ماست, هل
 

برخی موضوعات مشابه

بالا