طرز تهیه ی کیک صبحانه با روکش شکلات

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 1,026
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
[h=2]طرز تهیه کیک صبحانه با روکش شکلات[/h] صبحانه یکی از وعده های مهم در زندگی است که باید نسبت به آن حساسیت داشت و در تلاش بود تا بهترین مواد غذایی در این وعده قرار گیرند. صبحانه به طور ویژه برای کودکان اهمیت بسزایی دارد چرا که بچه ها در سن رشد هستند و باید در وعده صبحانه از موادی مانند شیر، تخم مرغ و… استفاده کنند تا بتوانند مواد مورد نیاز بدن شان را تأمین کنند. اما بزرگسالان هم برای اینکه بتوانند طول را با انرژی کار و تلاش داشته باشند می بایست از صبحانه ای کامل بهره داشته باشند. یکی از مواردی که در صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد کیک و انواع شکلات است که در این مطلب از پورتال تاروت رنگی دستور تهیه کیک صبحانه با روکشی خوشمزه از شکلات را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم در منزل این نوع کیک را تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده از طعم و مزه آن راضی باشید.
16.jpg

اگر این مدل کیک را سر سفره صبحانه خود بگذارید یقینا سفره متفاوتی خواهید داشت و اعضای خانواده هم از خوردن آن لـ*ـذت خواهند برد. [h=3]آموزش کامل کیک صبحانه با روکش شکلات[/h] برای تهیه این کیک به موادی نیاز داریم که در ادامه لیست آنها را خواهید دید. مواد مورد نیاز برای درست کردن کیک صبحانه با روکش شکلات
شکر: ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
ارد: ۲ پیمانه
شیر : ۱/۲ پیمانه
روغن: ۱/۲ پیمانه
وانیل : ۱/۲ ق چ
بکینک پودر: ۱ ق چ
مواد لازم برای روکش شکلاتى کیک:
شکلات تخته ایى: ۱۰۰گرم
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم
دستور تهیه :

به صورت گام به گام در ادامه آموزش تهیه کیک صبحانه با روکش شکلاتی را برای شما در نظر گرفته ایم.
kek1.jpg
در ابتدا فر را با دماى ۱۸۰ درجه سانتى گراد روشن میکنیم . سپس شکر تخم مرغ (تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید)و وانیل را با همزن انقدر میزنیم مه به صورت یک مایه کشدار کرم شود حدود ده دقیقه زمان میبرد سپس شیر را اضافه میکنیم و بعد روغن و دو دور که با همزن زدیم همزن را خاموش میکنیم سپس ارد و بکینگ پودرى که قبلا با هم دو بار الک کرده ایم را به ارامى و طى چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیستک در یک جهت و به صورت دورانى هم میزنیم فقط به اندازه ایى هم میزنیم که مواد مخلوط شوند نه بیشتر چون باعث میشود پف کیک کم شود.
بعد مواد را در قالبى که قبلا چرب کردیم و در طبقه وسط حدود ۴۵ دقیقه با همان دماى ۱۸۰ درجه سانتى گراد میپزیم. دقت داشته باشید که باتوجه به حرارت فرها ممکن است زمان بیشتر یا کمتر شود.
نیم ساعت ابتداى پخت درب فر را باز نکنید. جهت اطمینان از پخت کیک کافیست خلالى را در ان فرو کنید چنان چه مواد به ان نچسبید کیک شما حاضر است.
بعد از خروج کیک از فر بلافاصله نسبت به خروج ان از قالب اقدام نکنید اجازه دهید تا کمى خنک شود .
براى تهیه رویه شکلات کافیست شکلات را در خامه روى حرارت بسیار کم ذوب کنید و بعد اینکه از دما افتاد روى کیک بریزید و روى ان را با موز و گردو تزیین کنید .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا