ظرز تهیه ته چین

  • شروع کننده موضوع ԼƠƔЄԼƳ
  • بازدیدها 158
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

ԼƠƔЄԼƳ

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/08
ارسالی ها
3,970
امتیاز واکنش
22,084
امتیاز
736
محل سکونت
زیر سقف آسمون
مواد لازم
  • برنج 2 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • ماست چکیده 4 قاشق غذاخوری
  • زعفران به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • روغن 3 قاشق غذاخوری
  • زرشک، خلال پسته و بادام برای تزئین (اختیاری)

طرز تهیه: برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد ).



در ظرفی تخم مرغ ، ماست چکیده و روغن را با یکدیگر مخلوط می کنیم. زعفران را از قبل با مقدار کمی آب دم کنید و زعفران دم کرده را به ترکیب اضافه کنید.سپس برنج آبکش شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمام برنج به مایه آغشته شود. با کمی نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. ترکیب را در قابلمه ای که می خواهید ته چین را در آن بپزید بریزید و با پشت قاشق یا کفگیر آن را خوب فشار دهید تا متراکم شود. دقت داشته باشید که سطح ته چین صاف و یکنواخت باشد و خوب فشرده شده باشد.



قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانیکه صدای جلز و ولز روغن به گوش رسید حرارت را کم کنید و اجازه دهید ته چین ساده به مدت 1 ساعت به آرامی بپزد. پس ازین مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید کمی خنک شود تا ته چین راحتتر جدا شود. سپس قابلمه را برگردانید و به دلخواه با کمی زرشک تفت داده شده، خلال پسته یا بادام تزیین کنید و نوش جان کنید. می توانید این ته چین خوشمزه و زعفرانی را بدون تزیین نیز سرو کنید.



نکته: پخت ته چین آنقدرها هم سخت نیست و با یاد گرفتن فوت و فن های پخت ته چین
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
می توانید ته چینی فوق العاده و مجلسی داشته باشید. این دستور پخت ته چین ساده زعفرانی است. می توانید با اضافه کردن مواد مختلف ته چین های متفاوتی داشته باشید. مانند ته چین مرغ،ته چین بادمجان و قارچ،ته چین گوشت و بادمجان،
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
ته چین قالبی، … داشته باشید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا