- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,551
- امتیاز
- 898
- سن
- 26
که سبب تمایز ترشی های همدان با سایر نقاط شده است. برخی از شیرینی های سنتی همدان نیز ۱۵۰ تا ۲۰۰ سال قدمت تولید دارند. از جمله این شیرینی ها می توان کماج، شیرمال، حلوازرده، انگشت پیچ، آب نبات قیچی، حلوا لوزی، شیرینی چای بغدادی، نان چای و راحت الحلقوم را نام برد. همچنین زنان همدانی در ایام ماه رمضان برای افطار، بیشتر غذاهایی نظیر آش رشته، فرنی، ترحلوا، تاس کباب، شامی کباب ،سرداشی ، بورانی و شیربرنج و برای سحری نیز رشته پلو و آبگوشت مرغ بار میگذارند.
صنایع دستی: صنعت چرم سازی، ظروف سفالی لالجین، قالی بافی، منبت کاری و...
بهترین زمان بازدید: بهار و تابستان
صنایع دستی: صنعت چرم سازی، ظروف سفالی لالجین، قالی بافی، منبت کاری و...
بهترین زمان بازدید: بهار و تابستان