کیک یزدی

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 92
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
مواد لازم
  • آرد 1 و 1/2 لیوان
  • شکر 2/3 لیوان
  • روغن مایع 2/3 لیوان
  • ماست یا شیر ولرم 1/2 لیوان
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • پودر هل مقداری


کیک یزدی


cake-yazdi-1.jpg




طرز تهیه : تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 2 دقیقه با همزن بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.



cake-yazdi-2.jpg




ماست ، روغن مایع و
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.



cake-yazdi-3.jpg




داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.



کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
5
بازدیدها
96
بالا