□طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند□

Samira.Aroom

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/10/06
ارسالی ها
1,476
امتیاز واکنش
16,498
امتیاز
740
محل سکونت
طهران
ترشی فلفل

فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ لیتر
نمک به مقدار لازم
سیر ۱ بوته
ترخون و نعناع چند شاخه

ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر ترشي ، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه ) را با چاقو تا حدي ببريد كه به كلاهك فلفل آسيب نرسد. بعد روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملا خشك شود .
فلفل ها را در يك ظرف شيشه اي بريزيد و لابه لاي آن چند حبه ( براي هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سير بيندازيد و روي آن را كاملا با سركه سفيد پركنيد . ميتوانيد از انواع فلفل براي ترشي استفاده كنيد .
ظرف ترشي فلفل را در جاي خشك و خنك و دور از تابش مستقيم خورشيد نگهداري كنيد به مدت 20 روز درب ظرف را باز نكنيد.
مدت ماندگاري ترشي فلفل: از بيست روز به بعد ترشي آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر ميشود . ولي بعد از 7-8 ماه كم كم ترشيها شروع ميكنند به تجزيه شدن داخل سركه و كم كم بافت خود را از دست ميدهد.
426223338_55291.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا