- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در 19 ماه مه 1980 در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه ای است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فراگرفت.
علاقه او به آشپزی در طی ملاقات هایش با خویشان خود در لندن بیشتر شد. در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه از این سرآشپز معروف را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
سالاد گل کلم و کلم بروکلی
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. گل کلم و کلم بروکلی را به ابعاد کوچک برش دهید و به ظرف مناسبی انتقال دهید.
2. هویج را حلقه حلقه کرده و اضافه کنید.
3. یک پیمانه آب داغ اضافه کرده و اجازه دهید سبزیجات روی حرارت بپزند.
4. سپس سبزیجات پخته، ذرت، شوید، فلفل قرمز ریز خرد شده، پیازچه و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت تفت دهید.
5. نمک و آب لیموترش را اضافه و مخلوط کنید.
6. مواد را به خوبی مخلوط کنید و سپس به همراه برش های لیموترش سرو کنید.
علاقه او به آشپزی در طی ملاقات هایش با خویشان خود در لندن بیشتر شد. در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه از این سرآشپز معروف را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
سالاد گل کلم و کلم بروکلی
مواد لازم:
- گل کلم: نصف یک عدد
- کلم بروکلی: نصف یک عدد
- هویج: 2 عدد
- ذرت (پخته): یک و یک دوم پیمانه
- پیازچه (ریز خردشده): 3 عدد
- لیمو سنگی (نازک خردشده): نصف یک عدد
- فلفل قرمز (ریز خردشده): 4 عدد
- شوید تازه (ریز خردشده): به مقدار لازم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- آب لیموترش: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. گل کلم و کلم بروکلی را به ابعاد کوچک برش دهید و به ظرف مناسبی انتقال دهید.
2. هویج را حلقه حلقه کرده و اضافه کنید.
3. یک پیمانه آب داغ اضافه کرده و اجازه دهید سبزیجات روی حرارت بپزند.
4. سپس سبزیجات پخته، ذرت، شوید، فلفل قرمز ریز خرد شده، پیازچه و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت تفت دهید.
5. نمک و آب لیموترش را اضافه و مخلوط کنید.
6. مواد را به خوبی مخلوط کنید و سپس به همراه برش های لیموترش سرو کنید.
دانلود رمان و کتاب های جدید