بیشتر گلابیهای آمریکای شمالی در اورگان و واشنگتن رشد میکنند و در ماه های ذکر شده در لیست برداشت میشوند. شما میتوانید انواع مختلف گلابی در آمریکای شمالی را از ماههای مرداد تا اردیبشهت پیدا کنید. بهترین پیشنهاد برای شما پیدا کردن گلابی در بازارهای محلی میباشد و شما میتوانید از رشد دهنده آنچه که انتظار دارید را بپرسید.
گلابیهای آنژو
گلابیهای آنژو دارای طعم ملایم، بافت نرم، و شیرین و آبدار هستند. اگر میخواهید آن را با دست بخورید، باید منتظر باشید که به طور کامل برسند؛ بنابراین، از آماده بودن سفره مطمئن شوید.
گلابی آنژو میتواند سبز یا قرمز (اغلب با برچسب “آنژو قرمز” مشخص میشود) باشد، اما رنگ تاثیری روی طعم یا بافت اصلی آن ندارد و آنها میتوانند در اکثر دستورالعملهای غذایی استفاده شوند. در انتخاب گلابی آنژو به دنبال اندازه، پوست شفاف و ملایم و بافت نسبتا محکم باشید و آن را در کف دست خود فشار دهید. گلابی را هرگز با انگشتان خود فشار ندهید، زیرا باعث کبود شدن آن میشود.
گلابی آنژو مناسب برای خوردن با دست یا پختن است. گلابی آنژو معمولا از ماه مهر تا ماه اردیبشهت در دسترس میباشد.
گلابیهای آنژو
گلابی آنژو قرمز
گلابی آنژو قرمز تقریبا مشابه گلابی آنژو سبز است، اما رنگ قرمز آن بهتر میباشد. بایستی از این نوع گلابی به مقدار کافی خریداری کنید، زیرا به عنوان تزئین میز و همچنین برای تهیه تنقلات خوشمزه استفاده میشود.
گلابی آنژو قرمز
گلابی آسیایی
گلابیهای آسیایی بسیار شاداب بوده و بیشتر شبیه به سیبهای ترد هستند. آنها بیشتر شبیه به سیب هستند تا گلابی. اگرچه انواع مختلفی از گلابیهای آسیایی وجود دارد، اما بیشتر در ایالات متحده در دسترس هستند. رنگ آنها مات و قهوه ای مایل به زرد بوده و نسبت به سیب و گلابی پوست آنها زبر است.
گلابیهای آسیایی برای خوردن خام بسیار مناسب هستند، مخصوصا هنگامی که بریده شده و به سالاد اضافه میشود. آنها دارای بافت سختی نسبت به سایر گلابیها هستند. آنها را میتوان به صورت خام مصرف کرد و نیازی به پختن ندارند. این نوع گلابی برای تهیه تارت و چیپس به صورت گسترده استفاده میشود.
گلابیهای آسیایی از ماه مرداد تا زمستان رشد میکنند.
برای خواندن مقاله نگاهی کوتاه بر درخت خوج (گلابی وحشی) کلیک کنید .
گلابی آسیایی
گلابیهای بارتلت / گلابیهای ویلیامز
گلابی[1] بارتلت زمانی که به صورت خام مصرف میشود بسیار شاداب و آبدار است. این نوع گلابی شیرین و آبدار و بسیار خوشمزه بوده و ارزش بسیار زیادی دارد.
از آنجا که گلابی بارتلت بسیار آبدار است، هنگام پخته شدن شکل خود را از دست میدهد. اگر میخواهید سس یا کره گلابی تهیه کنید، گلابی بارتلت مناسب میباشد، زیرا با کمترین مقدار گرما نرم میشود. برعکس، اگر میخواهید گلابی آبپز شده و یا ترشی گلابی را سرو کنید، این نوع میتواند مناسب باشد.
همانند تمام میوه ها، گلابی بارتلت بزرگ و سنگین را انتخاب کنید. زمانی که رسیده اند نباید آنها را فشار دهید، زیرا باعث کبود شدن رنگ آن میشود.
گلابیهای بارتلت از ماه تیر تا امهر برداشت میشوند.
گلابیهای بارتلت / گلابیهای ویلیامز
گلابی بوسک
گلابیهای بوسک هنگامی که خام هستند بسیار ترد میباشند و زمانی هم که پخته میشوند شکل خود را به خوبی حفظ میکنند. آنها بهترین نمونه از بافتهای نرم و دانه ای هستند که با گلابی کلاسیک مرتبط میباشند. پوست آن به رنگ قهوه ای میباشد، اما همانند گلابی کلاسیک نیست. عطر و طعم آن از شاخه درخت مشخص میشود.
گلابی بوسک رسیده تا حدودی سفت میباشد. گلابی را با انگشتان خود فشار ندهید، زیرا باعث کبود شدن میوه میشود. آنها دارای بوی بسیار خوبی هستند؛ بنابراین، میتوانید بینی خود را به انتهای ساقه گذاشته و بوی آن را استشمام کنید. اگر گلابی بوی زیادی نداشته باشد، به راه خودتان ادامه دهید.
از گلابی بوسک میتوان در دستورالعملهای غذایی استفاده کرد. آن را میتوان به صورت کامل، نصف شده، قطعه قطعه شده و یا خرد شده در آشپزی استفاده نمود. از آن میتوان در تهیه تارت گلابی استفاده کرد. گلابیهای بوسک خام بسیار خوشمزه بوده و برای تهیه سالاد مورد استفاده قرار میگیرند.
گلابی بوسک از ماه شهریور تا زمستان رشد کرده و در برخی از باغها تا ماه آپریل نیز ادامه دارد.
برای خرید انواع بذر میوه کلیک کنید .
گلابی بوسک
گلابی کمیک
گلابی کمیک شاید بهترین نوع گلابی برای خوردن به صورت خام است. این نوع گلابی دارای عطر و طعم فوق العادهای بوده و بافت آن نسبت به سایر گونه های گلابی کمی ظریفتر است. این گلابی حاصل تلاقی بین گلابی بوسک و گلابی آسیایی است.
گلابیهای کمیک تا حدودی گرد بوده و بیشتر شبیه سیب هستند. گلابیهای کمیک از نظر اندازه و وزن بیشتر بوده و میوه موجود در اطراف ساقه را بررسی کنید تا کاملا رسیده باشد: بایستی میوه بوی مورد نظر شما را داشته باشد.
گلابیهای کمیک معمولا از شهریور تا بهمن در دسترس میباشند.
گلابی کمیک
گلابی کنکورد
گلابیهای کنکورد دارای گردن زیبا و بلندی هستند. همچنین، آنها ترکیب ایده آلی از گلابیهای کمیک و گلابیهای بوسک میباشند. آنها آبدار و صاف بوده و پس از برش قهوه ای نمیشوند. بزرگی آن ها همانند گلابیهای کمیک است؛ با این حال، هنگامی که پخته میشود همانند گلابیهای بوسک شکل خود را حفظ میکنند.
فصل گلابی کنکورد در پاییز شروع شده و تا ماه بهمن ادامه دارد. این نوع گلابی زمانی برداشت میشود که کاملا ترد بوده و دارای بافت نرم و ملایم و طعم و عطر وانیلی است.
گلابیهای کنکورد میتوانند به طور کامل سبز باشند و یا به رنگ قرمز یا زرد باشند. رنگ زرد نشانه ای از قرار گرفتن در معرض آفتات است نه رسیدگی کامل. برای تعیین رسیدگی آنها، گلابیهایی را انتخاب کنید که گردن آنها نرم است.
برای خواندن مقاله آموزش رشد کاکتوس کلیک کنید .
گلابی کنکورد
گلابی فورل
گلابیهای فورل کمی بزرگتر از گلابیهای سکلز هستند. همانند گلابیهای سکلز، آنها دارای میوه های غنی بوده و اندازه خوبی دارند.
گلابیهای فورل از ماه مهر تا بهمن رشد میکنند.
گلابی فورل
گلابی کره ای فرانسه
گلابیهای کره ای فرانسه برای پخت و پز مناسب هستند و برای خوردن خام آنها بایستی اجازه دهید که کاملا رسیده باشند. آنها میتوانند رنگ سبز زیبایی داشته باشند، اما برخی از آنها به رنگ طلایی نیز دیده میشوند. همانند تمام گلابیها، با رسیدن کامل، اطراف ساقه تغییر رنگ میدهد.
در پاییز به دنبال گلابی کره ای فرانسه باشید.
گلابی کره ای فرانسه
گلابی سکلز
گلابیهای سکلز کوچک بوده و گاهی اوقات دارای یک یا دو نوع گوشت هستند. این گلابیها برای پخت و پز و تهیه کنسرو ایده آل هستند. بافت آنها نرم بوده و طعم اسیدی دارند و خوردن آنها بسیار دشوار است، بویژه اگر انتظار دارید که بافت آن نرم و طعم آن همانند گلابی آنژو و بارتلت شیرین باشد.
گلابی سکلز در از ماه مرداد تا آذر در دسترس میباشد.
گلابی سکلز
گلابیهای آنژو
گلابیهای آنژو دارای طعم ملایم، بافت نرم، و شیرین و آبدار هستند. اگر میخواهید آن را با دست بخورید، باید منتظر باشید که به طور کامل برسند؛ بنابراین، از آماده بودن سفره مطمئن شوید.
گلابی آنژو میتواند سبز یا قرمز (اغلب با برچسب “آنژو قرمز” مشخص میشود) باشد، اما رنگ تاثیری روی طعم یا بافت اصلی آن ندارد و آنها میتوانند در اکثر دستورالعملهای غذایی استفاده شوند. در انتخاب گلابی آنژو به دنبال اندازه، پوست شفاف و ملایم و بافت نسبتا محکم باشید و آن را در کف دست خود فشار دهید. گلابی را هرگز با انگشتان خود فشار ندهید، زیرا باعث کبود شدن آن میشود.
گلابی آنژو مناسب برای خوردن با دست یا پختن است. گلابی آنژو معمولا از ماه مهر تا ماه اردیبشهت در دسترس میباشد.
گلابیهای آنژو
گلابی آنژو قرمز
گلابی آنژو قرمز تقریبا مشابه گلابی آنژو سبز است، اما رنگ قرمز آن بهتر میباشد. بایستی از این نوع گلابی به مقدار کافی خریداری کنید، زیرا به عنوان تزئین میز و همچنین برای تهیه تنقلات خوشمزه استفاده میشود.
گلابی آنژو قرمز
گلابی آسیایی
گلابیهای آسیایی بسیار شاداب بوده و بیشتر شبیه به سیبهای ترد هستند. آنها بیشتر شبیه به سیب هستند تا گلابی. اگرچه انواع مختلفی از گلابیهای آسیایی وجود دارد، اما بیشتر در ایالات متحده در دسترس هستند. رنگ آنها مات و قهوه ای مایل به زرد بوده و نسبت به سیب و گلابی پوست آنها زبر است.
گلابیهای آسیایی برای خوردن خام بسیار مناسب هستند، مخصوصا هنگامی که بریده شده و به سالاد اضافه میشود. آنها دارای بافت سختی نسبت به سایر گلابیها هستند. آنها را میتوان به صورت خام مصرف کرد و نیازی به پختن ندارند. این نوع گلابی برای تهیه تارت و چیپس به صورت گسترده استفاده میشود.
گلابیهای آسیایی از ماه مرداد تا زمستان رشد میکنند.
برای خواندن مقاله نگاهی کوتاه بر درخت خوج (گلابی وحشی) کلیک کنید .
گلابی آسیایی
گلابیهای بارتلت / گلابیهای ویلیامز
گلابی[1] بارتلت زمانی که به صورت خام مصرف میشود بسیار شاداب و آبدار است. این نوع گلابی شیرین و آبدار و بسیار خوشمزه بوده و ارزش بسیار زیادی دارد.
از آنجا که گلابی بارتلت بسیار آبدار است، هنگام پخته شدن شکل خود را از دست میدهد. اگر میخواهید سس یا کره گلابی تهیه کنید، گلابی بارتلت مناسب میباشد، زیرا با کمترین مقدار گرما نرم میشود. برعکس، اگر میخواهید گلابی آبپز شده و یا ترشی گلابی را سرو کنید، این نوع میتواند مناسب باشد.
همانند تمام میوه ها، گلابی بارتلت بزرگ و سنگین را انتخاب کنید. زمانی که رسیده اند نباید آنها را فشار دهید، زیرا باعث کبود شدن رنگ آن میشود.
گلابیهای بارتلت از ماه تیر تا امهر برداشت میشوند.
گلابیهای بارتلت / گلابیهای ویلیامز
گلابی بوسک
گلابیهای بوسک هنگامی که خام هستند بسیار ترد میباشند و زمانی هم که پخته میشوند شکل خود را به خوبی حفظ میکنند. آنها بهترین نمونه از بافتهای نرم و دانه ای هستند که با گلابی کلاسیک مرتبط میباشند. پوست آن به رنگ قهوه ای میباشد، اما همانند گلابی کلاسیک نیست. عطر و طعم آن از شاخه درخت مشخص میشود.
گلابی بوسک رسیده تا حدودی سفت میباشد. گلابی را با انگشتان خود فشار ندهید، زیرا باعث کبود شدن میوه میشود. آنها دارای بوی بسیار خوبی هستند؛ بنابراین، میتوانید بینی خود را به انتهای ساقه گذاشته و بوی آن را استشمام کنید. اگر گلابی بوی زیادی نداشته باشد، به راه خودتان ادامه دهید.
از گلابی بوسک میتوان در دستورالعملهای غذایی استفاده کرد. آن را میتوان به صورت کامل، نصف شده، قطعه قطعه شده و یا خرد شده در آشپزی استفاده نمود. از آن میتوان در تهیه تارت گلابی استفاده کرد. گلابیهای بوسک خام بسیار خوشمزه بوده و برای تهیه سالاد مورد استفاده قرار میگیرند.
گلابی بوسک از ماه شهریور تا زمستان رشد کرده و در برخی از باغها تا ماه آپریل نیز ادامه دارد.
برای خرید انواع بذر میوه کلیک کنید .
گلابی بوسک
گلابی کمیک
گلابی کمیک شاید بهترین نوع گلابی برای خوردن به صورت خام است. این نوع گلابی دارای عطر و طعم فوق العادهای بوده و بافت آن نسبت به سایر گونه های گلابی کمی ظریفتر است. این گلابی حاصل تلاقی بین گلابی بوسک و گلابی آسیایی است.
گلابیهای کمیک تا حدودی گرد بوده و بیشتر شبیه سیب هستند. گلابیهای کمیک از نظر اندازه و وزن بیشتر بوده و میوه موجود در اطراف ساقه را بررسی کنید تا کاملا رسیده باشد: بایستی میوه بوی مورد نظر شما را داشته باشد.
گلابیهای کمیک معمولا از شهریور تا بهمن در دسترس میباشند.
گلابی کمیک
گلابی کنکورد
گلابیهای کنکورد دارای گردن زیبا و بلندی هستند. همچنین، آنها ترکیب ایده آلی از گلابیهای کمیک و گلابیهای بوسک میباشند. آنها آبدار و صاف بوده و پس از برش قهوه ای نمیشوند. بزرگی آن ها همانند گلابیهای کمیک است؛ با این حال، هنگامی که پخته میشود همانند گلابیهای بوسک شکل خود را حفظ میکنند.
فصل گلابی کنکورد در پاییز شروع شده و تا ماه بهمن ادامه دارد. این نوع گلابی زمانی برداشت میشود که کاملا ترد بوده و دارای بافت نرم و ملایم و طعم و عطر وانیلی است.
گلابیهای کنکورد میتوانند به طور کامل سبز باشند و یا به رنگ قرمز یا زرد باشند. رنگ زرد نشانه ای از قرار گرفتن در معرض آفتات است نه رسیدگی کامل. برای تعیین رسیدگی آنها، گلابیهایی را انتخاب کنید که گردن آنها نرم است.
برای خواندن مقاله آموزش رشد کاکتوس کلیک کنید .
گلابی کنکورد
گلابی فورل
گلابیهای فورل کمی بزرگتر از گلابیهای سکلز هستند. همانند گلابیهای سکلز، آنها دارای میوه های غنی بوده و اندازه خوبی دارند.
گلابیهای فورل از ماه مهر تا بهمن رشد میکنند.
گلابی فورل
گلابی کره ای فرانسه
گلابیهای کره ای فرانسه برای پخت و پز مناسب هستند و برای خوردن خام آنها بایستی اجازه دهید که کاملا رسیده باشند. آنها میتوانند رنگ سبز زیبایی داشته باشند، اما برخی از آنها به رنگ طلایی نیز دیده میشوند. همانند تمام گلابیها، با رسیدن کامل، اطراف ساقه تغییر رنگ میدهد.
در پاییز به دنبال گلابی کره ای فرانسه باشید.
گلابی کره ای فرانسه
گلابی سکلز
گلابیهای سکلز کوچک بوده و گاهی اوقات دارای یک یا دو نوع گوشت هستند. این گلابیها برای پخت و پز و تهیه کنسرو ایده آل هستند. بافت آنها نرم بوده و طعم اسیدی دارند و خوردن آنها بسیار دشوار است، بویژه اگر انتظار دارید که بافت آن نرم و طعم آن همانند گلابی آنژو و بارتلت شیرین باشد.
گلابی سکلز در از ماه مرداد تا آذر در دسترس میباشد.
گلابی سکلز