گل و گیاه طعم انواع هویج رنگین کمان

شکوفه حسابی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/02
ارسالی ها
7,854
امتیاز واکنش
29,176
امتیاز
1,001
محل سکونت
ترینیداد و توباگو
تفاوت بین طعم هویچ رنگی نارنجی، بنفش، قرمز، سفید و زرد زیاد نیست. طیف گسترده ای از گوجه فرنگیها با رنگهای مختلف نیز وجود دارد. با این حال، تغییرات اندکی در طعم آنها وجود دارد. تفاوت بین طعم آنها کم بوده و عمدتا در هنگام خوردن به صورت خام مشخص میشود. شما میتوانید تفاوت طعم هویجهای مختلف را از طریق پخت و پز نیز درک کنید.



هویجهای نارنجی
هویجهای نارنجی در قرن هفدهم در هلند ظاهر شده و به هویج عادی تبدیل شده اند. قبل از ظهور این هویج، بسیاری از هویجها در طیف گسترده ای از رنگها بودند – حتی سبز.

در هویج نارنجی همانند هویجهای رنگی، مقدار ویتامین A چهار برابر بیشتر از مقدار توصیه شده USDA بوده و مقدار بتاکاروتن زیادی نیز دارد. این نوع هویج شیرین و خوش طعم بوده و میتوان به صورت خام یا پخته شده استفاده کرد. شما میتوانید از این هویج به عنوان میان وعده و در سالاد استفاده کنید. همچنین، میتوانید به همراه غذاهای دیگر مانند سیب زمینی و کلم نیز استفاده نمایید.

برای خرید انواع بذر هویج کلیک کنید .



taste-carrot-rainbow-01.jpg

هویجهای نارنجی


هویجهای ارغوانی
اگرچه هویج ارغوانی چشمگیر و جذاب است، اما بسیاری از آنها تنها در محیط بیرون ارغوانی رنگ هستند. بخش مرکزی آنها اغلب نارنجی بوده و هنگام مشاهده از نزدیک مشخص میشود.

هویج ارغوانی دارای طعم بسیار شیرین بوده و گاهی اوقات میتواند مزه فلفل را نیز داشته باشد. هویجهای ارغوانی بسیار رایج بوده و رنگ درون و بیرون خود را حفظ میکند. با این حال، طعم فلفل آن بسیار کم بوده و همیشه وجود ندارد. در هر صورت، هویج ارغوانی را میتوان به صورت خام در سالاد استفاده کرد و یا میتوان از آن ترشی هویج تند تهیه نمود.



taste-carrot-rainbow-02.jpg

هویجهای ارغوانی


هویجهای قرمز
طعم و مزه هویج قرمز خیلی متفاوت از هویج نارنجی است. رنگ قرمز آن ناشی از لیکوپن[1] میباشد که به عنوان آنتی اکسیدان در گوجه فرنگی است. لیکوپن برای سلامتی مفید بوده و به جلوگیری از سرطان کمک میکند. حاوی آنتی اکسیدان بوده و برای سلامت چشم مفید است و درد نوروپاتیک را کاهش داده و برای مغز نیز مفید است.

با استفاده از هویجهای قرمز میتوان سوپ هویج خامه ای یا سوپ هویج قرمز را تهیه کرد. همچنین، به دلیل داشتن رنگ زیبا و لیکوپن میتوان از آن به عنوان چاشنی استفاده نمود.

برای خواندن مقاله کاشت هویج در باغچه کلیک کنید .



taste-carrot-rainbow-03.jpg

هویجهای قرمز


هویچهای سفید یا طلایی
این سبزیجات دارای طعم ملایم بوده و حاوی ترکیبات سایر هویجها میباشد. این نوع هویج نسبت به هویجهای نارنجی، قرمز و ارغوانی شیرینتر و شادابتر است. آنها معمولا به صورت پخته شده مصرف میشوند و میتوان آنها را در یک کاسه حاوی شکر پخته و استفاده نمود. اگر میخواهید از آن سوپ تهیه کنید، بهتر است یک شیرین کننده نیز اضافه گردد.

میتوانید هویج سفید یا طلایی را با کره، آب مرغ، ترشی و سبزیجات تازه مصرف کنید. همچنین، میتوانید آن را به گوشت و سیبزمینی و سبزیجات غذایی اضافه کنید.

برای خواندن مقاله همه چیز درباره برنج سیاه کلیک کنید .



taste-carrot-rainbow-04.jpg

هویچهای سفید یا طلایی
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
165
پاسخ ها
3
بازدیدها
277
بالا