تقسیم بندی کلی گیلاس در جهان، گیلاس شیرین و ترش است. این نوع تقسیم بندی، تقسیم بندی جغرافیایی نیز محسوب میشود. گیلاسهای ترش در سواحل شرقی و غرب میانه قرار دارند، در حالی که گیلاسهای شیرین عمدتا در سواحل غربی مشاهده میشود. وقتی که گیلاس گفته میشود، چیزی که به ذهن می آید گیلاس ترش و شیرین است. هر کدام از این گروهها، دارای انواع مختلفی هستند. انواع گسترده ای از گیلاسها وجود دارد که برخی از آنها در این فصل انتخاب شده اند.
گیلاس قرمز ترش
گیلاس ترش یا “پی”، نظیر ارقام مونتمورنسی و مورلو، دارای طعم ترش و رنگ قرمز روشن هستند و به همین دلیل “گیلاس قرمز” نامیده میشوند.
این نوع گیلاس در منطقه دریاچه بزرگ میدوست – میشیگان رشد کرده و برای چندین هفته در دسترس میباشند. این نوع گیلاس در سواحل شرقی نیز رایج بوده و در سواحل غربی کم است. نگران یافتن گیلاس ترش نباشید، به دنبال گیلاسهای قرمز روشن با ساقه های متصل بهم باشید.
گیلاس ترش زمانی که پخته میشود، بهتر میشود. این نوع گیلاس را روی کیک گذاشته و مقداری شکر روی آن بریزید تا پخته شود. این فرآیند حدود یک ساعت به طول میانجامد.
برای خواندن مقاله نگاهی کوتاه بر درخت گیلاس کلیک کنید .
گیلاس قرمز ترش
گیلاس سیاه شیرین
این نوع گیلاس، قلبی شکل و مایل به قرمز بوده و عمدتا در سواحل غربی رشد میکند. واژه “سیاه” به رنگ گوشت آن اشاره دارد و پوست آن نسبت به گوشت اندکی تیره تر است. انواع زیادی از این گیلاس وجود دارد که شناخته شده ترین آن بینگ میباشد که در تصویر پایین آمده است. لامبرت، چلان، سویت هارت و تولار نامهای دیگری هستند که باید به دنبال آنها باشید. این نوع گیلاس بسیار شیرین بوده و از آن میتوان برای تهیه آب میوه استفاده کرد.
گیلاس سیاه بهتر است که تازه مصرف شود و در برخی موارد نیز میتوان به صورت پخته شده استفاده نمود. هنگامی که شما آن را میخورید، چندین ایده وجود خواهد داشت:
برای آشنایی با انواع مختلف ذرت کلیک کنید .
گیلاس سیاه شیرین
گیلاس صورتی و زرد شیرین
گیلاس Rainier و Royal Ann به رنگ صورتی و زرد روشن هستند و مقدار آنها کمتر از گیلاس شیرین است. آنها بیشتر در شمال غربی اقیانوس آرام رشد میکنند. به دلیل رنگ روشن، گیلاس Rainier (موجود در شکل) کبودیهایی را در خود نشان میدهد و بیشتر زمانی مفید است که شما مشتری هستید. گیلاسهای نارس و براق را انتخاب کنید.
این گیلاسها شیرین بوده و به همراه غذا یا به عنوان دسر مصرف میشوند. به دلیل داشتن رنگهای زیبا معمولا به پلیتهای پنیر، پلیتهای کرود و سالاد اضافه میشوند.
به دنبال گیلاسهای صورتی و زرد با مقادر زیادی سرخ شدگی باشید. سرخ شدگی از طریق قرار گرفتن در معرض آفتاب رخ داده و شیرینی آن بیشتر میشود.
برای خرید انواع بذر درخت کلیک کنید .
گیلاس صورتی و زرد شیرین
گیلاس قرمز ترش
گیلاس ترش یا “پی”، نظیر ارقام مونتمورنسی و مورلو، دارای طعم ترش و رنگ قرمز روشن هستند و به همین دلیل “گیلاس قرمز” نامیده میشوند.
این نوع گیلاس در منطقه دریاچه بزرگ میدوست – میشیگان رشد کرده و برای چندین هفته در دسترس میباشند. این نوع گیلاس در سواحل شرقی نیز رایج بوده و در سواحل غربی کم است. نگران یافتن گیلاس ترش نباشید، به دنبال گیلاسهای قرمز روشن با ساقه های متصل بهم باشید.
گیلاس ترش زمانی که پخته میشود، بهتر میشود. این نوع گیلاس را روی کیک گذاشته و مقداری شکر روی آن بریزید تا پخته شود. این فرآیند حدود یک ساعت به طول میانجامد.
برای خواندن مقاله نگاهی کوتاه بر درخت گیلاس کلیک کنید .
گیلاس قرمز ترش
گیلاس سیاه شیرین
این نوع گیلاس، قلبی شکل و مایل به قرمز بوده و عمدتا در سواحل غربی رشد میکند. واژه “سیاه” به رنگ گوشت آن اشاره دارد و پوست آن نسبت به گوشت اندکی تیره تر است. انواع زیادی از این گیلاس وجود دارد که شناخته شده ترین آن بینگ میباشد که در تصویر پایین آمده است. لامبرت، چلان، سویت هارت و تولار نامهای دیگری هستند که باید به دنبال آنها باشید. این نوع گیلاس بسیار شیرین بوده و از آن میتوان برای تهیه آب میوه استفاده کرد.
گیلاس سیاه بهتر است که تازه مصرف شود و در برخی موارد نیز میتوان به صورت پخته شده استفاده نمود. هنگامی که شما آن را میخورید، چندین ایده وجود خواهد داشت:
- از آن در ترشی تازه استفاده کنید: هنگام تهیه ترشی، قسمت پایینی آن را با پنیر ریکوتا یا کرم شیرینی بپوشانیت تا ترشحات گیلاس تازه خارج شود.
- برای تهیه گیلاس بارانیده، از گیلاس بینگ بزرگ استفاده کنید.
- به جای گوجه فرنگی گیلاسی، گیلاس را به سالاد اضافه کنید.
- گیلاس را در یخچال نگه داشته و به عنوان یک میان وعده خنک و شیرین از آن لـ*ـذت ببرید.
برای آشنایی با انواع مختلف ذرت کلیک کنید .
گیلاس سیاه شیرین
گیلاس صورتی و زرد شیرین
گیلاس Rainier و Royal Ann به رنگ صورتی و زرد روشن هستند و مقدار آنها کمتر از گیلاس شیرین است. آنها بیشتر در شمال غربی اقیانوس آرام رشد میکنند. به دلیل رنگ روشن، گیلاس Rainier (موجود در شکل) کبودیهایی را در خود نشان میدهد و بیشتر زمانی مفید است که شما مشتری هستید. گیلاسهای نارس و براق را انتخاب کنید.
این گیلاسها شیرین بوده و به همراه غذا یا به عنوان دسر مصرف میشوند. به دلیل داشتن رنگهای زیبا معمولا به پلیتهای پنیر، پلیتهای کرود و سالاد اضافه میشوند.
به دنبال گیلاسهای صورتی و زرد با مقادر زیادی سرخ شدگی باشید. سرخ شدگی از طریق قرار گرفتن در معرض آفتاب رخ داده و شیرینی آن بیشتر میشود.
برای خرید انواع بذر درخت کلیک کنید .
گیلاس صورتی و زرد شیرین