غذای بین المللی طرز تهیه فینگر فود “جیب تاجر مرغ”

Angel of Fate

.
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/05
ارسالی ها
3,346
امتیاز واکنش
12,233
امتیاز
895
محل سکونت
My room
به نام ایزد پاک

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
فینگر فودها، غذاهایی فوق‌العاده جذاب در سایز کوچک هستند که راه بی‌دردسری برای شروع یک مهمانی‌ یا یک ناهار عالی هستند و هیچ قاشق و چنگالی برای سرو آن‌ها نیاز نیست. فینگرفود جیب تاجر یکی از پرطرفردارترین فینگرفودهاست و دلیلی نامگذاریش اینه که شبیه یک جیبِ پره! جیب تاجر یک فینگرفود خوشمزه با ظاهری اشتها برانگیزه که میتونه با دورچین‌های مناسب گزینه خیلی خوبی برای مهمونی‌ها و تولد‌ها و… به عنوان غذای جدید باشه.

معمولاً فینگرفودهای سرد چون راحت‌تر آماده میشن، طرفدارای بیشتری نسبت به نوع گرمشون برای مهمانی‌های تعداد بالا دارند. جیب تاجر یه فینگرفود اصلیه که داخلشو با هرچی دوست داشته باشید میتونید پرکنید. مثل انواع سالادها (سالاد اولویه، سالاد ماکارونی، سالاد مرغ، سالاد تن ماهی و…)، مرغ، گوشت یا سبزیجات. اینجا ما دستور جیب تاجر مرغ مزه دار شده رو بهتون آموزش میدیم.

مواد لازم برای جیب تاجر مرغ
سـ*ـینه مرغ پخته شده ۱ عدد
نان تست ۱ بسته
جعفری خرد شده ۴ قاشق غداخوری
سس مایونز ۲ الی ۳ قاشق سر پر
تخم مرغ ۲ عدد
شیر نیم پیمانه
پودر سوخاری یا پانکو به مقدار لازم
خیار شور،ذرت،نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
 
  • پیشنهادات
  • Angel of Fate

    .
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/05
    ارسالی ها
    3,346
    امتیاز واکنش
    12,233
    امتیاز
    895
    محل سکونت
    My room
    ۱. سـ*ـینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه بذارید بپزد
    ۲. بعد از خنک شدن خرد کنید و به آن خیارشور ریز خرد شده، جعفری ساطوری، ذرت، نمک، فلفل سیاه یا هر ادویه دلخواه مثل آویشن و… به اضافه سس مایونز اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.
    ۳. لبه‌های نان تست رو با چاقو از هر چهار طرف جدا کنید، دو تا نان تست را روی هم قرار بدید و با وردنه کاملا صاف کنید تا بهم بچسبند.

    1.png
    2.png
    ۴. سپس با قالب گرد نان‌ها را قالب بزنید.
    ۵. دو عدد تخم مرغ را با همزن دستی خوب هم برنید تا از حالت لختگی خارج بشند و شیر را به آن اضافه کنید ( می توانید کمی فلفل سیاه هم اضافه کرده تا بوی تخم مرغ از بین برود).
    ۶. نان‌های قالب زده را آغشته به مخلوط شیر و تخم مرغ کنید.

    3.png

    ۷. بعد از این که نان‌ها رو در مخلوط گفته شده خیس کردید، آنهارا داخل پودر سوخاری بغلتانید.
    4.png

    ۸. داخل ماهیتابه روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا داغ شود و نان‌ها رو داخلش سرخ کنید.
    ۹. وقتی هر دو طرف سرخ شد کاملا پف میکند و وسطش توخالی میشود. بعد از سرخ شدن داخل صافی قرار بدید و به همین ترتیب تمام نان‌ها رو سرخ کنید.

    5.png
    ۱۰. بعد از سرخ کردن، نان‌ها رو با چاقو از وسط نصف کنید و داخلش را با سالاد مرغ پر کنید.

    6.png
    7.png
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا