- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
کراکت مرغ و پنیر
دستور تهیه
مواد لازم
سیب زمینی متوسط4 عدد
سـ*ـینه مرغ1/4 سـ*ـینه کامل
جعفری ساطوری2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا1/2 پیمانه
آرد سوخاری1/2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
سیر1 حبه
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
چوب دارچین1 تکه
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم
سیب زمینی متوسط4 عدد
سـ*ـینه مرغ1/4 سـ*ـینه کامل
جعفری ساطوری2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا1/2 پیمانه
آرد سوخاری1/2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
سیر1 حبه
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
چوب دارچین1 تکه
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم
دستور تهیه
- یک قابلمه کوچک را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
- مرغ را با پیاز چهارقاچ و سیر به آب جوش اضافه کرده و سپس پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.
- حرارت را کم کرده، درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کاملا پخته و نرم شود، سپس آن را ریش ریش کنید.
- سیب زمینیها را بشوئید و آبپز کنید.
- پس از پختن سیب زمینیها، آنها را پوست گرفته و با گوشتکوب یا غذاساز له کنید.
- سیبزمینی له شده را در کاسهای نسبتا بزرگ بریزید، یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.
- مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و مایه یکنواختی حاصل شود.
- به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید.
- بقیه مایه را به همین ترتیب آماده کرده و سعی کنید همه کراکتها هم اندازه باشند.
- در این مرحله یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.
- آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.
- کراکتها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
- روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کراکتها را در روغن سرخ کنید.
- پس از اینکه کراکتها طلایی شدند، آنها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
![280830_479.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1398/5/1/280830_479.jpg)