- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
در این مطلب طرز تهیه کیک زردآلو را به شما آموزش میدهیم.
مواد مورد نیاز
مواد مورد نیاز رویه
روش پخت
1. قالب گرد میان تهی به قطر 20 سانتی متر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
2. برای تهیه رویه؛ کره و شکر قهوه ای را داخل ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را درون قالب بریزید. بعد قیسی و گردو را روی آن بریزید.
3. کره و شکر قهوه ای را درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و الک کنید. سپس آن را همراه با شیر به تدریج به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید.
4. مایه کیک آماده شده را درون قالب روی مواد بریزید و آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 40 دقیقه بگذارید تا بپزید.
5. کیک را از فر خارج کرده و پس از 15 دقیقه آن را از قالب خارج کرده و برش بزنید.
مواد مورد نیاز
- آرد (الک شده): 225 گرم
- کره: 125 گرم
- شکر قهوه ای: 150 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر: 2 ق چ
مواد مورد نیاز رویه
- قیسی: یک دوم پیمانه
- کره: 60 گرم
- شکر قهوه ای: 100 گرم
- گردو (خردشده): یک سوم پیمانه
![1415312_582.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/7/2/1415312_582.jpg)
روش پخت
1. قالب گرد میان تهی به قطر 20 سانتی متر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
2. برای تهیه رویه؛ کره و شکر قهوه ای را داخل ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را درون قالب بریزید. بعد قیسی و گردو را روی آن بریزید.
3. کره و شکر قهوه ای را درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و الک کنید. سپس آن را همراه با شیر به تدریج به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید.
4. مایه کیک آماده شده را درون قالب روی مواد بریزید و آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 40 دقیقه بگذارید تا بپزید.
5. کیک را از فر خارج کرده و پس از 15 دقیقه آن را از قالب خارج کرده و برش بزنید.