طرز تهیه کیک ساده با رویه شکلاتی

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم :


● تخم مرغ چهار عدد

● شکر یک لیوان

● شیر یا ماست یک لیوان

● روغن مایع دو سوم لیوان

● آرد سه لیوان

● بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

● وانیل و نمک کمی



Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه :


تخم مرغ ها را با همزن برقی اگر دارید و اگر ندارید با همون همزن دستی انقدر میزنیم تا خوب مخلوط شده مایع کف کند؛ شکر و وانیل را مخلوط کرده و دوباره میزنیم تا شکر یکدست و مایع کرم رنگ شود



شیر و روغن را اضافه کرده و دوباره بهم میزنیم، آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و با کمی فاصله روی الک میکنیم بکمک همزن دستی خوب مواد را مخلوط کرده تا یکدست شود، اگر خواستید کیک شکلاتی شود سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو به ارد موقع الک کردن اضافه میکنیم



کف قالب را چرب کرده و مواد را ریخته و در فر از 15دقیقه قبل گرم شده با درجه حرارت 175درجه سانتیگراد به مدت پنجاه الی پنجاه و پنج دقیقه گذاشته تا روی کیک طلایی شود و بپزد، در فر رو نیم ساعت اول پخت اصلن باز نکن، در طبقه وسط میزاریم و در صورت لزوم پنج دقیقه آخر فرب الارو روشن میکنیم



رویه شکلاتی کیک


مایع کیک را تو قالب سیلیکونی که حسابی از قبل چرب شده می ریزیم، ولی چون قالب سیلیکونی باید روی یک سینی دیگه گذاشته شود و سپس توی فر قرار بدهیم باعث می شود که پخت آن یک ساعت و نیم طول بکشد



نکته مهم اینه که کیک توی قالب سیلیکونی کمی دیر و یکدفعه ای پف می کند بعداز اینکه کیکمونو از قالب در آوردیم میزاریم روی توری خوب خنک شود



برای قالب نیز آنرا خوب شسته و می گذاریم خشک شود، در این فاصله دویست گرم شکلات تخته ای از مارکی که دوست دارید رنده کرده و روی حرارت کتری می گذاریم که ذوب شود، اگه شکلاتتون تلخه و دوس دارید شیرین شود وقتی شکلاتتون ذوب شد کمی پودر قند اضافه کنید



شکلات ذوب شده را توی همون قالب سیلیکونی که کیکو توش پخته بودیم ریخته و با فرچه خوب به همه جای قالبم می زنیم، شکلاتو وقتی به قالب زدین یکم ضخامت داشته باشد سپس کیکو دوباره توی قالب روی شکلات گذاشتم و بمدت نیم ساعت گذاشتیم توی یخچال بمونه و بعد از قالب جدا می کنیم



نکته : دوستان باید سریع شکلاتو به قالب بزنید چون شکلات تو دمای محیط سفت میشه نباید اصلا بزارید شکلات سفت بشه به قالب می چسبه و به کیک نخواهید چسبید، میتونید تو قالبهای کوچیک هم این کیکو درست کنید ولی جنسش حتما باید سیلیکونی باشد
 

برخی موضوعات مشابه

بالا