طرز تهیه 2 غذای سریع و آسان ویژه مبتدی ها

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 163
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
در این مطلب می خواهیم برای کسانی که هنوز الفبای آشپزی را خوب یاد نگرفته اند، طرز تهیه 2 غذای سریع و آسان را بیان کنیم. پس با ما همراه باشید.

کتلت مرغ

بیتا منوچهری

مواد لازم:

  • گوشت مرغ (چرخ کرده): یک کیلو و 350 گرم
  • نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
  • سس مایونز: یک سوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • سیر (له شده): 5 حبه
  • سبزیجات خشک معطر: یک قاشق چای خوری
  • پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • پودر سیر: یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • پودر سوخاری: یک پیمانه

1192979_621.jpg



طرز تهیه:

1. مرغ چرخ کرده، پودر نان، سس منایونز، پیاز رنده شده، تخم مرغ، سیر له شده، سبزیجات خشک معطر، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک و پودر سیر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کرده و ورز دهید.

2. پودر سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید. گلوله هایی به قطر 2.5 سانتیمتر از مخلوط گوشت جدا کرده و رد پودر نان بغلتانید.

3. گلوله های مرغ را کمی با کف دست خود پهن کنید و به یک بشقاب انتقال دهید.

4. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. کتلت ها را در روغن سرخ کنید. سپس سرو نمایید.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ماهی سالمون لیمویی

    راضیه عمادی

    مواد لازم:

    • ماهی سالمون: یک کیلو و 500 گرم
    • پیازی (اسلایس شده): یک عدد
    • سیر (له شده): 3 حبه
    • لیمو سنگی (اسلایس شده): نصف یک عدد
    • سس مایونز: یک سوم پیمانه
    • سس کچاپ: 2 قاشق سوپ خوری
    • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
    1192980_387.jpg


    طرز تهیه:

    1. ماهی سالمون را در یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. سس مایونز، سس کچاپ، نمک، سیر له شده و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.

    2. مواد روی ماهی را با هم مخلوط کرده و به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.

    3. برش های لیمو سنگی و پیاز را روی ماهی بچینید و حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید.

    4. ماهی را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه خنک شدن به ظرف مناسبی انتقال داده و سرو کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا