استیک با سس مخصوص
گوشت 600 گرم . آب گوشت 1 لیوان . آب میوه 1/4 لیوان . روغن 2 قاشق غذاخوری
خامه 1/4 لیوان . پیاز یا موسیر خرد شده 1/4 لیوان . جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : گوشت را به 4 تکه برش بزنید ، دو طرف ها خوب نمک بپاشید و 30 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند سپس با دستمال کاغذی گوشت را خوب خشک کنید ( استفاده از نمک برای خروج آب اضافی گوشت و جلوگیری از سفت شدن استیک پس از پخت است ).
2 قاشق روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد گوشت ها را داخل آن قرار دهید ، پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگر گوشت نیز برشته شود سپس کناری قرار دهید (دقت کنید که حرارت زیاد باشد تا گوشت اب نیندازد ).
داخل همان ماهیتابه که گوشت را سرخ کرده اید پیاز یا موسیر خرد شده بریزید و تفت دهید تا نرم شود سپس آب گوشت و آب میوه را اضافه کنید ، اجازه دهید سس کمی بجوشد سپس خامه را اضافه کنید و با حرارت متوسط هم بزنید تا سس غلیظ شود.
جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و از روی حرارت بردارید ، را در ظرف بگذارید و سس را روی ان بریزید و سرو کنید.
نکته ها : اندازه استاندارد استیک 20 سانتیمتر در 15 سانتیمتر و قطر 3 سانتیمتر است ، میتوانید از گوشت فیله گوسفند یا گوشت راسته گوساله یا هر گوشتی که میزان چربی خوبی دارد استفاده کنید
نوش جان