شیرینی ها در طعم ها و شکل های متنوعی تهیه می شوند. شیرینی پاپیونی جزء شیرینی های تزیینی محسوب می شود و شیرینی زبانی شیرینی است که در بسیاری از مجالس خاص یا رسمی پیشنهاد می شود. بعضی از شیرینی ها مانند شیرینی نارگیلی قابلیت تهیه بدون استفاده از فر را دارند. این بار با آموزش طرز تهیه شیرینی سوئدی ما را همراهی بفرمایید.
مواد لازم
شیرینی سوئدی یک شیرینی خوشمزه و فوق العاده که با حداقل مواد و صرف حداقل زمان ممکن قابل تهیه می باشد. از این رو گزینه مناسب و ایده آل برای یک عصرانه با کیفیت است. در ابتدا برای شروع طرز تهیه شیرینی سوئدی, کره را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه پودر قند آماده شده را کم کم به کره اضافه کنید. توجه داشته باشید که کره شما باید هم دما با دمای محیط(اتاق) باشد. کره و پودر قند را با هم خوب مخلوط کنید و مقدار وانیل تعیین شده را به آن اضافه کنید.
در ادامه تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و زرده تخم مرغ را جدا کنید. زرده را به مجموع مواد اضافه و هم بزنید. این هم زدن را تا به دست آمدن ماده سفید و کش دار ادامه دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی سوئدی, آرد را الک کنید( این کار به بافت نرم شیرینی بسیار کمک می کند و باعث هوا دهی به آرد می شود).
آرد الک شده را کم کم به سایر مواد اضافه کنید و بعد از هر بار ریختن مواد را مرتباً هم بزنید. این هم زدن را ادامه دهید تا خمیر نرمی به دست آید. فر را از قبل با دمای 170 درجه گرم کنید. حالا خمیر آماده شده را در قالب دلخواه بریزید و در فر قرار دهید. بعد از 13 الی 15 دقیقه شیرینی را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود. آن گاه سفیده های باقی مانده تخم مرغ را بر روی شیرینی بزنید و آن را با پودر پسته و گردو تزیین کنید و دوباره در فر قرار دهید تا سفیده ها حرارت ببینند.
در این مرحله تهیه شیرینی سوئدی خوشمزه به پایان رسیده است و شما می توانید بعد از خنک شدن آن را نوش جان بفرمایید. از اینکه تا پایان مطلب همراه ما بودید، متشکریم
مواد لازم
- گردو: به میزان لازم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد: 210 گرم
- پودر قند: 100 گرم
- روغن نباتی یا کره: 130 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
شیرینی سوئدی یک شیرینی خوشمزه و فوق العاده که با حداقل مواد و صرف حداقل زمان ممکن قابل تهیه می باشد. از این رو گزینه مناسب و ایده آل برای یک عصرانه با کیفیت است. در ابتدا برای شروع طرز تهیه شیرینی سوئدی, کره را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه پودر قند آماده شده را کم کم به کره اضافه کنید. توجه داشته باشید که کره شما باید هم دما با دمای محیط(اتاق) باشد. کره و پودر قند را با هم خوب مخلوط کنید و مقدار وانیل تعیین شده را به آن اضافه کنید.
آرد الک شده را کم کم به سایر مواد اضافه کنید و بعد از هر بار ریختن مواد را مرتباً هم بزنید. این هم زدن را ادامه دهید تا خمیر نرمی به دست آید. فر را از قبل با دمای 170 درجه گرم کنید. حالا خمیر آماده شده را در قالب دلخواه بریزید و در فر قرار دهید. بعد از 13 الی 15 دقیقه شیرینی را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود. آن گاه سفیده های باقی مانده تخم مرغ را بر روی شیرینی بزنید و آن را با پودر پسته و گردو تزیین کنید و دوباره در فر قرار دهید تا سفیده ها حرارت ببینند.
در این مرحله تهیه شیرینی سوئدی خوشمزه به پایان رسیده است و شما می توانید بعد از خنک شدن آن را نوش جان بفرمایید. از اینکه تا پایان مطلب همراه ما بودید، متشکریم