طعم جدید رولت مرغ با عسل را امتحان کنید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 79
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
اغراق نیست اگر بگوییم با مرغ می توان هزار نوع غذای مختلف درست کرد. همچنین می توان به شکل های مختلفی مرغ ها را مزه دار کرد. در این مطلب مرغ را با طعم جدیدی مزه دار کرده ایم. طعم خاص این نوع را نیز حتما امتحان کنید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]
مواد لازم براي 2 نفر:
[/FONT]
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • 4 تكه فيله مرغ
  • 2 ق س روغن زيتون
  • 4 ق س آب پرتقال (ترجيحا آبميوه تازه باشد)
  • 2 ق س عسل
  • نمك به مقدار كافي
  • 5 عدد زردآلو يا آلو قيسي
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
882957_653.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. فيله‌هاي مرغ را پس از شستن به نمك و يك قاشق سوپخوري روغن زيتون آغشته كرده و در ظرفي دربسته در يخچال به مدت 10دقيقه بگذاريد بمانند تا مزه‌دار شوند.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. با يك قاشق سوپخوري روغن زيتون باقيمانده، كف يك تابه را چرب كرده و فيله‌هاي مزه‌دار شده را روي آن بگذاريد تا با در بسته به مدت 10دقيقه روي حرارت ملايم بپزند. وقتي فيله‌ها پختند، نوبت به سس آنها مي‌رسد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. عسل را با آب پرتقال مخلوط كرده، خوب هم بزنيد تا رقيق شود. آلوها يا زردآلوها را هم در كنار فيله‌ها در تابه بگذاريد. نصف مقدار سس (مخلوط عسل و آب پرتقال) را روي فيله‌ها ريخته، در تابه را بگذاريد و با درجه ملايم حدود 10دقيقه حرارت دهيد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. بعد از اين مدت باقیمانده سس را روي فيله‌ها بريزيد تا مزه عسل و پرتقال به خوبي به خورد فيله‌ها برود و آنها را مزه‌دار و خوشرنگ كند. بعد از چند دقيقه كه سس كمي غليظ شد مي‌توانيد حرارت را خاموش كرده و فيله‌ها و زردآلوها را در ظرف مورد نظر ريخته و سرو كنيد.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]
فوت و فن
[/FONT]​
[/BCOLOR]

[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
زردآلو يا آلو قيسي در هنگام پخت با فيله مرغ و سس عسل و پرتقال شكل زيبايي به خود مي‌گيرد. البته اگر از كمپوت كه پخته شده و نرم است استفاده مي‌كنيد، مي‌توانيد با پشت چنگال آنها را له كرده و با سس مخلوط كنيد و براي سرو كردن كنار فيله‌ها بگذاريد
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا