آبگوشت قرمه‌سبزی؛ غذای پایتخت هخامنشیان

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 185
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
آبگوشت قورمه یا قورمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است که غذایی است که هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورش قورمه سبزی!

مواد لازم:

  • سبزی قورمه 250 گرم
  • گوشت گوسفند نیم کیلو
  • لوبیا قرمز 1 لیوان
  • لیمو عمانی 4 عدد
  • پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • ماست ساده پرچرب
  • زردچوبه، فلفل و نمک

841403_827.jpg


طرز تهیه:

1- گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا 1 لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.

2- لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.

3- پس از پختن مواد، پس از جوش آخر، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

Z
پاسخ ها
0
بازدیدها
372
Zhinous_Sh
Z
بالا