ساده ترین دستور پخت برای «کیک هویجِ عصرانه»
این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای تابستانی است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.
مواد مورد نیاز:
مواد لازم برای آیسینگ:
طرز تهیه:
1-در ابتدا فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.
2-آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.
3-گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.
4-تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.
5-مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
6-سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.
7-برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.
8-سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.
این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای تابستانی است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.
![1274927_372.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274927_372.jpg)
![1274928_346.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274928_346.jpg)
مواد مورد نیاز:
- ۷۵ گرم آرد
- ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
- ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
- ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۲ عدد هویج رنده شده
- ۵۰ گرم گردو خرد شده
- ۳۰ گرم پودر نارگیل
- ۷۵ گرم شکر قهوه ای
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال
- ۷۵ گرم کره ذوب شده
مواد لازم برای آیسینگ:
- ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر
- ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
![1274929_346.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274929_346.jpg)
طرز تهیه:
1-در ابتدا فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.
2-آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.
![1274930_658.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274930_658.jpg)
![1274931_454.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274931_454.jpg)
3-گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.
![1274932_815.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274932_815.jpg)
4-تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.
![1274933_795.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274933_795.jpg)
5-مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
![1274934_706.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274934_706.jpg)
6-سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.
![1274935_681.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274935_681.jpg)
7-برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.
![1274936_302.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274936_302.jpg)
![1274937_125.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274937_125.jpg)
8-سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.
![1274938_904.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/3/22/1274938_904.jpg)