- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه چند شیرینی جدید که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.
شیرینی شکلاتی
زهرا خورسند
شیرینی شکلاتی
زهرا خورسند
- مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- مدت زمان پخت: 8 تا 10 دقیقه
- میزان سرو: 4 تا 6 نفر
مواد لازم:
- کره (نرم): 100 گرم
- پودر قند: 80 گرم
- شکر قهوه ای: 40 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
- آرد: 190 گرم
- پودر کاکائو: 30 گرم
- جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:
- شکلات تلخ: 45 گرم
- شیر عسلی: 2 قاشق سوپ خوری
- گردو و فندق (خرد شده): 50 گرم
![1183487_286.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/12/11/1183487_286.jpg)
طرز تهیه:
1. کره نرم، پودر قند و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود و کمی تغییر رنگ دهد.
2. سپس تخم مرغ و وانیل را افزوده و مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و جوش شیرین را مخلوط کرده و به مواد رنده شده افزوده و با لیسک هم بزنید. مواد را داخل نایلون قرار داده و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
3. سپس از یخچال خارج کرده و گلوله های کوچک از خمیر برداشته و در دست گرد کرده و روی سینی قرار دهید و با چوب ساقه عروس و یا هر وسیله دیگری روی آن حفره ایجاد کنید.
4. از مواد میانی آماده گلوله های کوچکی برداشته و داخل حفره قرار دهید و نیمی از مغزهای خرد شده را روی آنها بپاشید و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن داخل ظرف در دار نگهداری کنید.
طرز تهیه رویه:
شکلات تلخ و شیر عسلی را داخل شیر جوش ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکلات ذوب شود. سپس از روی شعله برداشته و نیمی از مغزها را افزوده و مخلوط کنید. مواد را به مدت یک ساعت رد یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.