شیرینی های هو‌س‌انگیز با میوه های تابستانی (3)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 195
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
فصل بهار و تابستان كه مي‌شود حتي اگر اهل پختن دسر و شيريني هم نباشيد هـ*ـوس مي‌كنيد دست به كار شويد. مگر مي‌شود اين همه ميوه خوشمزه و از همه مهم‌تر خوشرنگ و لعاب زيبا را ديد ولي فقط به چيدن آنها در ظرف ميوه اكتفا كرد؟ ميوه‌هاي اين فصل‌ها به خصوص تابستان جان مي‌دهند براي درست كردن انواع و اقسام دسر و شيريني. از اين فرصت استفاده كنيد و كفران نعمت نكنيد.



کیک باقلوا

فریبا قره گوز لو، مربی مجتمع آشپزی:

مواد لازم برای تهیه کیک:
  • 1پیمانه سرپر بادام پوست گرفته
  • 150گرم کره ذوب شده
  • 1 پیمانه آرد
  • 1/4 پیمانه گلاب
  • 1/4 ق چ بیکینگ‌پودر
  • 1 ق چ هل
  • 3 سه عدد تخم‌مرغ
  • 1/2 پیمانه شکر

مواد لازم برای شربت:
  • 1/2 پیمانه شکر
  • 1/8 پیمانه آب
  • 1/8 پیمانه گلاب
  • 1 ق چ عسل

885115_266.jpg


طرز تهیه:

1. ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید. حالا بادام را پوست گرفته و با دستگاه غذاساز آن را خرد کنید.

2. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی با همزن برقی هم زده، شکر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا کره ذوب شده را هم به مواد فوق افزوده، هل و گلاب را نیز با این مواد مخلوط کنید.

3 .در این مرحله آرد و بیکینگ‌پودر را که از قبل با هم الک کرده‌اید به مواد اضافه کنید و بادام را نیز داخل مواد ریخته و خوب با مواد فوق مخلوط کنید.

4. کف قالب ها را چرب کرده و مایه کیک را در قالب ها بریزید و آنها را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای 180 درجه و سپس 20 دقیقه در دمای 150 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

طرز تهیه شربت:

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته، روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود.‌ حالا عسل را اضافه کنید و بعد از افزودن گلاب، ظرف را از روی حرارت بردارید و همان طور داغ روی کیک ها که کاملا سرد شده بریزید.



اسلایس گردو و قهوه

نازنین مهندسی، مربی آشپزی:

مواد لازم:
  • 120 گرم کره خرد شده
  • 1/2 پیمانه شکر
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 150 گرم گردوی نگینی خرد شده
  • 1 ق چ پودر قهوه
  • 1عدد زرده تخم‌مرغ
  • 175 گرم آرد
  • 1/2 پیمانه خامه
  • 3 ق غ عسل

885114_403.jpg


طرز تهیه:

1. ابتدا در ظرفی ۱۰۰ گرم از شکر و 100 گرم از کره را با همزن برقی زده، تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و مجددا بزنید تا مواد یکدست شود.

2. حالا آرد را به تدریج به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل یک قالب تارت 25 سانتی‌متری باز کرده، به مدت 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد قالب را بیرون بیاورید.

3. در این مرحله باقیمانده شکر و کره را با خامه، عسل، پودر قهوه حل شده در یک قاشق غذاخوری آب جوش، گردو و زرده تخم‌مرغ مخلوط کرده، مایه را روی خمیر بریزید و آن را به مدت 20 دقیقه داخل فربا دمای180 درجه سانتی گراد بگذارید. بعد از 20 دقیقه قالب را از فر خارج کرده، اسلایس را برش بزنید.



معجون مخصوص چندلايه

مواد لازم براي 1 نفر:
  • 2ق س ژله بلوبري Blue berry
  • 1/2 موز
  • 2 حلقه آناناس تازه
  • 2 تكه شليل تازه يا زردآلو
  • 1 اسكوپ بستني وانيلي
  • 1 ق‌س پودر پسته
  • 1 ق‌س پودر فندق
  • 2 ق‌س كنجد
  • 2 ق‌س پودر نارگيل
  • 3 ق‌س عسل
  • به مقدار لازم سس شكلات

885116_799.jpg


طرز تهیه:

1. ابتدا طبق دستورالعمل مخصوص درست كردن ژله‌ها، پودر ژله را با يك ليوان آب داغ، سپس يك ليوان آب سرد مخلوط كرده و بگذاريد در يخچال ببندد. بعد دو قاشق از آن را داخل ليوان بريزيد. موز را حلقه‌حلقه كرده روي ژله قرار دهيد.

2. آناناس را خرد كنيد و روي حلقه‌هاي موز بريزيد.

3. تكه‌هاي زردآلو يا شليل را هم طوري كنار ديواره بچينيد كه وسط آنها را با بستني پر کنید.

4. پودر پسته، پودر نارگيل، كنجد و پودر فندق را روي هم بريزيد و در انتها سس شكلات را طوري روي مواد بريزيد كه همه سطح دسر را بپوشاند. در مرحله آخر كمي عسل روي شكلات بريزيد.

يه‌جور ديگه

اگر مي‌خواهيد اين معجون را در پاييز يا زمستان هم درست كنيد، مي‌توانيد به جاي ميوه‌هاي تازه از كنسروي آنها هم استفاده كنيد.

فوت‌وفن

اسكوپ نام وسيله‌اي قاشق مانند است كه براي شكل دادن بستني در ظرف مخصوص سرو استفاده مي‌شود. اگر شما آن را نداريد، مي‌توانيد از قاشق معمولي استفاده كنيد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا