قارچ شکم پر؛ ارزان و اعیانی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 122
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.

مواد لازم:

  • قارچ درشت 200 گرم
  • گرد نان 50 گرم
  • پنیر موتزارلا 75 گرم
  • جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 3قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

1373374_791.jpg


روش تهیه:

1. ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.

2. ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری و پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تمام مزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.

3. قارچ ها را در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر گریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.

نکته:

1. قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.

2. به صورت کلی قارچ بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت ندارد ضمن اینکه اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    مواد مورد نیاز:
    • قارچ بزرگ = چهار عدد
    • پنیر پیتزا= ۱۰۰ گرم
    • گردو تفت داده شده = ۲۵ گرم
    • آویشن = کمی
    • کره = یک قالب ۲۵ گرمی
    stuffed-mushrooms_121-582x416.jpg


    روش تهیه:
    ۱- داخل قارچ ها را خالی کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید.داخل قارچ ها را با پنیر ، گردو تفت داده شده ، آویشن و کره و کمی نمک بپوشانید.
    ۲- قارچ ها را در یک ماهیتابه گذاشته و به مدت ده دقیقه آنها را بپزید تا زمانیکه پنیر ذوب شده و محتوی داخل قارچ را بپوشاند. برای تزئین کردن غذا می توانید یک فشفشه کوچک را داخل هر قارچ گذاشته و موقع سرو آن ها را روشن کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا