گل و گیاه گیاهان دارویی

مــلــڪ ے یــخــے

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/07
ارسالی ها
1,565
امتیاز واکنش
16,447
امتیاز
706
محل سکونت
همین نزدیکیا
در یکی دیگر از مطالعات مشخص شد که مصرف سبزیجات از جنس سیر و پیاز، به خصوص خود سیر و پیاز با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده در ارتباط بوده است. در سومین مطالعه، نشان داده شد جذب حداکثری سبزیجات از جنس سیر و پیاز، بویژه سیر و تره‌فرنگی (بیش از ۱۰ گرم در روز) تا ۵۰٪ از خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌کاهد.

همچنین شواهد دال بر این است که افزایش مصرف سیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش دهد. در یکی از مطالعات انجام شده در حوزه سان‌فرانسیسکو اثبات کرد که در افرادی که سیر مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که سیر مصرف نمی‌کنند تا ۵۴٪ خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده در گروه اول پایین‌تر بوده.
 
  • پیشنهادات
  • مــلــڪ ے یــخــے

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/07
    ارسالی ها
    1,565
    امتیاز واکنش
    16,447
    امتیاز
    706
    محل سکونت
    همین نزدیکیا
    بعلاوه، در مطالعه‌ی انجام شده در فرانسه روشن شد که افزایش مصرف سیر، آمار ابتلا به سرطان سـ*ـینه را به طرز قابل توجهی کاهش می‌دهد. پس از احتساب مجموع کالری‌های جذب شده و تعیین فاکتورهای خطرناک، مشخص شد خطر ابتلا به سرطان سـ*ـینه در افرادی که مقدار زیادی فیبر، سیر و پیاز مصرف می‌کنند کاهش داشته است.
     

    مــلــڪ ے یــخــے

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/07
    ارسالی ها
    1,565
    امتیاز واکنش
    16,447
    امتیاز
    706
    محل سکونت
    همین نزدیکیا
    در مطالعات اخیر امراض همه گیر که در چین صورت پذیرفت مشخص شد که جذب سیر خام یک یا دوبار در هفته نقش موثری در کاهش سرطان ریه داشته و این تاثیر ناشی از میزان مصرف می‌باشد. محققان اشاره می‌کنند گرچه ممکن است سیر بتواند به صورت بالقوه مانع از بروز سرطان ریه شود اما ترکیبات موثر در پیشگیری از سرطان ریه همچنان ناشناخته باقی مانده است.
     

    مــلــڪ ے یــخــے

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/07
    ارسالی ها
    1,565
    امتیاز واکنش
    16,447
    امتیاز
    706
    محل سکونت
    همین نزدیکیا
    عصاره سیر خشک محافظی طبیعی
    شاید به دلیل بوی ناخوشایند و البته طولانی مدت و عوارض جانبی بالقوه سیر از قبیل نفخ شکم و اسهال امکان مصرف سیر تازه برای همگان میسر نباشد، و موجب شود از فواید سیر بی‌بهره بمانند. عصاره سیر خشک، مکملی بی‌بو و طبیعیست که از سیر طبیعی تازه و طی فرایندهای طولانی در دمای اتاق به عمل آمده و عصاره‌گیری شده است.
     

    مــلــڪ ے یــخــے

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/07
    ارسالی ها
    1,565
    امتیاز واکنش
    16,447
    امتیاز
    706
    محل سکونت
    همین نزدیکیا
    ماده‌ای ناپایدار و تند از قبیل آلیسین که در هر حبه سیر یافت می‌شود و منبع بوی سیر است، به ترکیباتی پایدار از قبیل آلیل سیستئین برگردانده می‌شود، حداکثر آب ترکیبات قابل حل آلی گوگرد در عصاره سیر خشک برای همگون‌سازی مواد و آلیل مرکاپتوسیتنین که ترکیبی منحصر به فرد در عصاره سیر خشک است، مورد استفاده قرار می‌گیرد. بر اساس گزارشات حدودا ۷۰۰ مورد مطالعه علمی و بالینی در ارتباط با عصاره سیر خشک که بخش عمده‌ای از خواص سیر را دربر دارد و تاثیرات آن بر سلامت انجام پذیرفته است.
     

    مــلــڪ ے یــخــے

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/07
    ارسالی ها
    1,565
    امتیاز واکنش
    16,447
    امتیاز
    706
    محل سکونت
    همین نزدیکیا
    بر طبق مدل‌های آزمایشگاهی و مطالعات بالینی اثبات شده است عصاره سیر خشک که مملو از ترکیبات آلی گوگرد و سرشار از ترکیبات فعال آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی‌اند در برابر امراض و بیماری‌های مرتبط با افزایش سن، که بسیاری از آنها در نتیجه‌ صدمات ناشی از رادیکال‌های آزاد و التهابات بوده، نقش محافظ را ایفا می‌کنند.

    سرطان، تصلب شرائین، بیماری‌های قلبی عروقی و اختلالات بازسازی سلول‌های عصبی از قبیل جنون، و شکل غالب آن یعنی آلزایمر از جمله این موارد محسوب می‌شوند. اثبات شده است که عصاره سیر خشک سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده، متابولیسم و مسمویت‌ها را دفع می‌نماید، مواد و دیگر ترکیبات سرطانزا را از بدن دفع می‌کند.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا