در یکی دیگر از مطالعات مشخص شد که مصرف سبزیجات از جنس سیر و پیاز، به خصوص خود سیر و پیاز با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده در ارتباط بوده است. در سومین مطالعه، نشان داده شد جذب حداکثری سبزیجات از جنس سیر و پیاز، بویژه سیر و ترهفرنگی (بیش از ۱۰ گرم در روز) تا ۵۰٪ از خطر ابتلا به سرطان پروستات میکاهد.
همچنین شواهد دال بر این است که افزایش مصرف سیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش دهد. در یکی از مطالعات انجام شده در حوزه سانفرانسیسکو اثبات کرد که در افرادی که سیر مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که سیر مصرف نمیکنند تا ۵۴٪ خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده در گروه اول پایینتر بوده.
همچنین شواهد دال بر این است که افزایش مصرف سیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش دهد. در یکی از مطالعات انجام شده در حوزه سانفرانسیسکو اثبات کرد که در افرادی که سیر مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که سیر مصرف نمیکنند تا ۵۴٪ خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده در گروه اول پایینتر بوده.