10 نوع شکلات دست سازِ خانگی و رنگارنگ (2)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 155
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]با ما همراه باشید تا به شما نشان دهیم چگونه می‌توانید به آسانی ده مدل فاج (شکلات دست ساز) خوشمزه درست کنید و آن را با وسایل در دسترس و رنگین، تزیین و هـ*ـوس‌انگیز کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6. فاج با طعم باسلوق و عطر نارگیل[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فاج پایه + یک سوم پیمانه نارگیل تازه (رنده شده) + 100 گرم باسلوق با رویه شکلاتی
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فاج را که طبق دستور درست کردید و در قالب ریختید، روی آن را با تکه‌های باسلوق که قبلا خرد کرده‌اید و نارگیل تازه رنده شده بپوشانید و پس پوشاندن روی قالب در یخچال بگذارید. بعد از 4 ساعت که شکلات سفت شد، برش بزنید و سرو کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7. فاج با شکلات‌های پرتقالی توپی[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فاج پایه + نصف پیمانه شکلات‌های پرتقالی توپی روکش‌دار
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
شکلات را به روش توضیح داده شده در دستور تهیه فاج پایه آماده کنید، در قالب روی کاغذ روغنی بریزید و صاف و یکنواخت کنید. سپس شکلات‌های پرتقالی توپی را خرد کنید و روی فاج بریزید. حالا روی قالب را بپوشانید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید. بعد برش بزنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
986656_793.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8. شکلات خانگی با رویه پاستیل
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فاج پایه + 200 گرم انواع پاستیل
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فاج آماده شده را که در قالب ریختید، پاستیل ها را ریز کرده ،سطح شکلات را با آنها تزیین کنید. حال بعد از 4 ساعت برش بزنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9. فاج آجیلی میوه‌ای
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فاج پایه + یک پیمانه مارشمالوی خرد شده + 2 قاشق سوپخوری بادام‌زمینی نمکی خرد شده + یک چهارم پیمانه گیلاس یا آلبالوی خشک براق
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مایه آماده شده فاج را در قالب روی کاغذ روغنی بریزید و با ارتفاع یکسان پهن کنید. مارشمالو، بادام‌زمینی و خشکبار دلخواه را روی شکلات بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از 4 ساعت برش بزنید و در ظرف دلخواه بچینید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
10. فاج با شکلات سفید و برگه زردآلو
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فاج پایه + یک چهارم پیمانه چیپس شکلات سفید + یک سوم پیمانه برگه زردآلو یا قیسی خرد شده
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فاج را طبق دستور آماده کنید، در قالب بریزید و پهن و یکنواخت کنید. زردآلوی خشک خرد شده و چیپس شکلاتی را مخلوط و روی شکلات را با آنها تزیین کنید. بعد از اینکه شکلات را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دادید، آن را برش بزنید و سرو کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روش تهیه شربت غلیظ

400 گرم شکر دانه‌ریز را با 200 میلی‌لیتر آب داخل یک قابلمه که بهتر است آلومینیومی یا آهنی نباشد بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. شکر که در آب حل شد 50 میلی‌لیتر آب لیموی تازه و صاف شده به آن اضافه کنید. بعد از ۳۰ دقیقه جوشیدن مواد روی حرارت ملایم وقتی رنگ مواد شروع کرد به قرمز- قهوه‌ای شدن، 10 دقیقه دیگر صبر کنید، بعد مواد را از روی حرارت بردارید. حالا مواد را در ظرفی شیشه‌ای و دردار بریزید و بعد از خنک شدن در یخچال نگه‌داری کنید. این شربت بعد از ۲ تا ۳ روز طعم بهتری پیدا می‌کند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]فوت‌وفن[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مایه فاج آنقدر باید حرارت ببیند تا کاملا غلیظ شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کف قابلمه‌ای را که برای فاج درست کردن انتخاب می‌کنید نباید نازک باشد.لازم به یادآوری است هنگام تهیه فاج وقتی ظرف حاوی مواد روی حرارت است دائم به آن سر بزنید و مواظب باشید نجوشد. اگر دیدید در جال جوشیدن است، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی صبر کنید تا از حرارت بیفتد بعد دوباره روی اجاق بگذارید.فاج شکلاتی تزیین شده و برش‌خورده به شرط نگهداری در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته قابل مصرف است.
[/BCOLOR]​
 
  • پیشنهادات
  • پریبانو

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/07/28
    ارسالی ها
    349
    امتیاز واکنش
    21,283
    امتیاز
    699
    محل سکونت
    بوشهر
    ایده های خوبی هستن برای مهمانی های دوستانه :aiwan_light_blumf: ممنون
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا