دنیای آشپزی

  • شروع کننده موضوع نارینه
  • بازدیدها 991
  • پاسخ ها 44
  • تاریخ شروع

نارینه

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/10/29
ارسالی ها
3,432
امتیاز واکنش
39,880
امتیاز
975
محل سکونت
کوهستان سرد
پوست کندن گوجه فرنگی

• آیا میدانید

آیا میدونید برای اینکه پوست گوجه فرنگی رو راحت تر بکنید, باید روی پوست چند خراش با چاقو ایجاد کنید و یه لحظه تو آب جوش و بعد تو آب سرد بندازید تا شوک حرارتی ببینه!
 
  • پیشنهادات
  • نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    @cookking

    مواد لازم برای سس آلفردو

    کره .....................یک چهارم فنجان
    خامه پرچرب.........۱ فنجان
    سیر خرد شده .......۱ حبه
    پنیر پارمیسان ...... یک و نیم فنجان
    جعفری خرد شده..‌‌. یک چهارم فنجان

    دستور

    یک ماهیتابه برداشته و کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید. خامه را اضافه کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بجوشد.

    بعد سیر و پنیر را اضافه کرده و به خاطر حرارت به سرعت هم بزنید. در آخر جعفری را اضافه کرده و سرو کنید. می توانید از این سس خوشمزه و خوش عطر برای پاستا و ...استفاده کنید.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    تفت دادن رب

    • آیا میدانید

    آیا میدونید در خورش هایی که رب در دستورشون هست، برای خوشرنگ تر شدن خورش، باید رب رو جدا تفت بدید و 15 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.
    در این صورت خورشی با رنگ قرمز بسیار خوشرنگ و شفاف خواهید داشت!
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    @cookking

    وا نرفتن کوفته

    • آیا میدانید

    آیا میدونید برای اینکه کوفته وا نره، باید چی کار کنید!؟

    سس کوفته باید جوشان باشه تا کوفته ها رو به اون اضافه کنید، در غیر این صورت وا میره! ۲۰ دقیقه اول پخت، به هیچ وجه درب قابلمه رو نبندید!هر چی بیشتر مواد رو ورز بدید، احتمال وا رفتن کمتره!کوفته ها رو یکی یکی به سس اضافه کنید، اگر سس از جوش افتاد، بذارید دوباره به جوش بیاد، بعد یکی دیگه اضافه کنید.با رعایت این نکات، کوفته اصلا وا نمیره!
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    فرنی قالبی


    مواد لازم :

    آرد برنج ...........۱/۲ پیمانه
    شیر ........‌.‌........۱ لیتر (۴ پیمانه)
    گلاب ...............۱/۲ پیمانه
    وانیل...............۱/۸ قاشق مربا خوری
    شکر ................۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
    روغن مایع........۱ قاشق سوپ خوری
    پودر ژلاتین ......۱ قاشق سوپ خوری حل شده در ۳ قاشق سوپ خوری گلاب به روش بن ماری

    @cookking

    دستور

    آرد برنج ٬شکر و وانیل را به شیر سرد اضافه کرده ٬مخلوط را روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا جوشیده و غلیظ شود ....

    گلاب و روغن مایع را به آن افزوده ... بعد از ۱ تا ۲ جوش ٬ ژلاتین را اضافه کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید .
    قالب سیلیکونی را چرب کرده و فرنی را داخل قالب ریخته و ۴ الی ۵ ساعت درون یخچال میگذاریم تا ببندد .

    نوش جان
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    @cookking
    مربا
    مواد لازم

    3 کیلو کیوی تقریباً رسیده و سفت

    2/5 تا 3 کیلو شکر

    3 لیوان آب

    یک سوم قاشق چایخوری وانیل

    2 قطره رنگ خوراکی(در صورت تمایل ٬برای خوشرنگ تر شدن)
    @cookking

    دستور


    کیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک برمی داریم و هر یک را به قطر یک سانتی متر برش می زنیم. شکر و آب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و می گذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود. سپس می گذاریم خنک شود. کیوی ها را در شربت خنک شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارد و بعد از جوش آمدن20- 25 دقیقه کافی است. شربت آن را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه می کنیم . بعد از یکی دو جوش دیگر، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.


    یادآوری: در صورت تمایل می توانید برای خوش رنگ شدن این مربا، 2 قطره رنگ سبز مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.

    نوش جان
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    @cookking


    ۷ راز گراتن سبزیجات


    گراتن، غذایی فرانسوی است که با توجه به سبزی هایی که در آن استفاده می شود، اسامی مختلفی دارد مانند گراتن سیب زمینی، گل کلم و.... گراتن اغلب در ظرف نشکن و در فر پخته می شود البته فرانسوی ها از ظروف سفالی نسوز نیز برای پخت گراتن استفاده می کنند اما نکته هایی که باید برای طبخ این غذا مدنظر قرار گیرد عبارتند از :


    ۱. از آنجایی که سبزی های به کار رفته در این غذا بافت سختی دارند بسیاری آنها را قبل از چیدن در ظرف یا بخارپز می کنند یا تفت می دهند. شما می توانید به منظور پیشگیری از چرب و سنگین شدن این غذا، سبزی ها را برش داده و در سینی فر بچینید و بعد از حرارت دادن آنها در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه، آنها را خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید به این ترتیب با چنین حرارتی سبزی ها تنوری و نیم پز شده اند. توجه داشته باشید در این مرحله، ته سینی فر را با کمی روغن زیتون چرب کنید و سپس برش های سبزی را در آن قرار دهید.

    @cookking

    ۲. شما می توانید برای تهیه این غذا از هر پنیری استفاده کنید از پنیر گودا و بلوچیز گرفته تا پارمیسان. فراموش نکنید پنیر پیتزا آخرین گزینه برای طبخ این غذا محسوب می شود زیرا این پنیر بیش از اینکه در غذا طعم ایجاد کند فقط باعث چرب شدن آن می شود. البته می توانید پنیرتان را با چند برش نان تست و کوبیده شده مخلوط کنید و آن را روی سطح سبزی ها بریزید.

    @cookking

    ۳. افزودن ادویه هایی مانند زعفران و زردچوبه، اشتباه بزرگی است که هرگز هنگام طبخ گراتن سبزیجات نباید مرتکب آن شد.

    @cookking

    ۴. سبزی های معطری که برای طعم دارکردن گراتن به شما پیشنهاد می کنم رزماری، ارگانو، میخک و تخم گشنیز است.

    @cookking

    ۵. از آنجایی که این غذا گوشت ندارد،. بسیاری از افراد تصور می کنند که خوردن گراتن سیرشان نخواهد کرد. به شما پیشنهاد می کنم اگر گراتن را برای چنین افرادی تهیه می کنید به آن قارچ، بادمجان، سیب زمینی و پنیر بیشتری اضافه کنید.



    ۶. می توانید گراتن را به جای چیدن در ظرف نشکن روی نان تست بچینید و سطح آن را با هر پنیری بپوشانید. البته بهتر است ابتدا روی نانتان را با پنیر فتا آغشته کنید. به این ترتیب سرو آن نیز راحت تر است و هر برش به راحتی مصرف می شود.


    ۷. در صورتی که تمایل دارید این غذا را با نان میل کنید، نان تست معمولی، نان جو تست و البته نان بربری بهترین طعم ها را در کنار این غذا ایجاد خواهند کرد.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    @cookking

    اگر کم خونی دارید...❗️


    به شما پیشنهاد می کنیم در تهیه این غذا از ماهیچه نیز استفاده کنید به این ترتیب آن را پخته و ریش ریش کنید و در میان سبزی ها به صورت یک لایه قرار دهید. در ضمن از سبزی هایی مانند کلم بروکلی استفاده کنید و گوجه فرنگی بیشتری را در تهیه آن به کار ببرید به این ترتیب میزان ویتامین C موجود در غذا، جذب آهن را نیز افزایش خواهد داد.


    @cookking


    اگر فشارخون دارید...❗️


    بهتر است میزان نمک را به حداقل برسانید و از سیر تازه نیز در تهیه آن استفاده کنید. می توانید مقدار سیب زمینی مصرفی تان را نیز افزایش دهید زیرا این ماده غذایی سدیم کم و پتاسیم فراوانی دارد که به تنظیم فشارخونتان کمک خواهد کرد. در ضمن غذایتان را با آب گریپ فروت تازه میل کنید زیرا این نوشیدنی باعث تنظیم فشارخونتان می شود.




    اگر لاغر هستید...❗️


    می توانید از سبزی های نشاسته ای مانند ذرت و نخودفرنگی نیز استفاده کنید و میزان پنیر به کار رفته در این غذا را هم افزایش دهید. در ضمن، برای افزایش مقدار کالری دریافتی تان بهتر است تمام سبزی ها را در کمی روغن مانند روغن زیتون یا کره تفت دهید.
     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    @cookking


    مـواد لازم (برای ۴ نفر)


    کدو سبز/۲لیوان/۵۰کیلوکالری


    سیب زمینی/۲عدد/۱۶۰کیلوکالری


    گوجه فرنگی متوسط/۲عدد/۲۵کیلوکالری


    پیاز متوسط/۱عدد/۲۵کیلوکالری


    فلفل دلمه ای/۱عدد/۲۵کیلوکالری

    سبزیجات
    بادمجان/۲لیوان/۵۰کیلوکالری


    روغن کانولا/۳قاشق غذاخوری/۲۷۰کیلوکالری


    پنیر پیتزا/۱۸۰گرم/۳۰۰کیلوکالری


    نمک، فلفل سیاه و آویشن/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری
    @cookking

    دستور


    ابتدا تمام سبزی ها را به صورت حلقه حلقه شده به برش های نازکی تقسیم کنید و هریک را در کمی روغن کانولا تفت دهید، فقط به اندازه ای که بافت سبزی ها کمی نرم شود. سپس ته ظرف را چرب کنید و به ترتیب سبزهای یاد شده را روی هم بچینید. ابتدا از سیب زمینی شروع کنید بعد کدوهای حلقه شده و بادمجان ها را قرار دهید. نوبت به پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ می رسد. در پایان نیز گوجه فرنگی ها را بگذارید و روی آنها را نیز با پنیر بپوشانید. سپس به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.


     

    نارینه

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/29
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,880
    امتیاز
    975
    محل سکونت
    کوهستان سرد
    @cookking

    مواد لازم جهت تهیه ته دیگ طرح دار


    ماست..........3قاشق غذا خوری
    آرد سفید......یک و نیم قاشق غذا خوری
    زعفران.........به میزان لازم٬ دلخواه

    @cookking

    دستور

    ميزان ماست و آرد 3 به 1/5 است ( 3 قاشق ماست يك ونيم قاشق آرد ) يا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بريزيد و بسته به طرح شما دارد ... حتى ميتونيد به صورت يكپارچه از آن استفاده كنيد. بسيار لذيذ ميشود، وكاملاً مزه ته ديك نان ميدهد ولى لذيذتر و لطيفتر است .

    روش تهيه :

    از تركيب ماست ، آرد و( زعفران در صورت دلخواه)خمير نسبتاً سفتى مثل ماست چكيده درست كنيد و در يك كيسه بريزيد ونوك كيسه را يك سوراخ خيلى ريز ايجاد كنيد ( براى طراحى ظريف ) و طرح خودتون رو كف يك ماهيتابه گود يا قابلمه و يا قالب كه با دستمال كمى چرب و يا اسپرى كرده باشيد ، ... طراحى كنيد بعد ظرفتون رو روى حرارت خيلى كم براى يك دقيقه قرار دهيد تا طرحتون ثابت بشه و بعد آروم آروم برنج آبكش شده را ريخته و در آخر با دست يا پشت قاشق برنج را فشرده كنيد كمى روغن يا مخلوط كره وروغن روى آن ريخته وظرفتان را روى حرارت تند قرار دهيد براى فقط پنج دقيقه و بعد حرارت را به حداقل برسونيد ( از شعله پخش كن استفاده كنيد ) و براى حدود يك ساعت و يا تا زمانى كه مطمئن شديد برنجتان دم كشيده روى حرارت قرار دهيد و بعد از اين زمان ظرف را بدون اينكه درب آن را برداريد براى مدت ده دقيقه كنار بكذاريد وبعد داخل ظرف سرو برگردانيد ...

    نكات

    خمير را حتماًً سفت درست كنيد و يكنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب كنيد ...

    *ميتونيد به جاى ماست ،از آب مرغ ، آب ساده ، شير ، شير سويا ، ..... هم استفاده كنيد منظور درست كردن خمير است ... بايد بگم در صورتى كه بخواهيد تمام ته ديگ شما از اين خمير باشد و طراحى نكنيد آب مرغ بسيار انتخاب خوبى خواهد بود و ته ديگ شما لذيذتر خواهد شد .
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا