طرز تهیه انواع تیرامیسو

  • شروع کننده موضوع دلارام
  • بازدیدها 1,953
  • پاسخ ها 18
  • تاریخ شروع

دلارام

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2013/12/16
ارسالی ها
721
امتیاز واکنش
209
امتیاز
0


146831927892419-irannaz-com.jpg



«تیرامیسو» یک دسر ایتالیایی است که اغلب در جشنها یا مراسم بعد از صرف شام صرف و سرو میشود. نوشتاریی که در ادامه مطلب آمده، طرز تهیه آن را برای چهار نفر آموزش میدهد.

g81izm28f1huqfir0q6-1.jpg



مواد لازم دسر ایتالیایی تیرامیسو

زرده تخم مرغ …………………. ۶ عدد
شکر …………………………… یک فنجان
پنیر خامه ای …………………… ۱ و یک چهارم پیمانه
خامه زده شده…………………. یک و سه چهارم پیمانه
لیدی فینگر……………………. به تعداد لازم
( اگر لیدی فیتنگر ندارید ازکیک ساده اسفنجی نیز میتوانید استفاده کنید
نصف پیمانه اسپرسو سرد یا قهوه غلیظ
در صورت تمایل شهد و یا مارامالاد نیز میتوانید استفاده کنید
یک قاشق چایخوری پور کاکائو برای تزئین



طرز تهیه:
گام ۱
زرده تخم مرغ را بزنید


گام ۲

به آن شکر اضافه کنید و در قابلمه های دو جداره و یا به روش بن ماری روی حرارت کم آن را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید تا سرد شود.


گام ۳

به آن پنیر خامه ای اضافه کنید


گام ۴
و سپس خامه زده شده را اضافه کنید


گام ۵
آرام به صورت دورانی هم بزنید.


گام ۶
لیدی فینگر ها را در قهوه بخیسانید


گام ۷

در ظرفی بچینید


گام ۸

و سپس روی آن را از مواد پر کنید


گام ۹
و به همین روش تا ۲- ۳ لایه ادامه دهید


گام ۱۰
یک شب تا صبح در یخچال بگذارید ( یا به مدت ۴ ساعت) و در آخربرای تزئین روی آنرا پودر کاکائو بپاشید
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • BAD CAT-1

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2014/01/13
    ارسالی ها
    2,989
    امتیاز واکنش
    550
    امتیاز
    427
    محل سکونت
    تهران


    fo1600.jpg



    مواد لازم :
    بیسکوئیت لیدی فینگر
    عدد
    زرده تخم مرغ
    3 عدد
    شکر
    نصف لیوان
    پودر نارگیل
    نصف لیوان
    پنیر ماسکارپونه
    200 گرم
    خامه
    200 گرم
    قهوه فوری
    2 قاشق چایخوری
    پودر کاکائو و شکلات
    مقدار لازم


    طرز تهیه :
    برای تهیه کرم تیرامیسو داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

    2 قاشق چایخوری قهوه فوری را در نصف لیوان اب یا شیر سرد حل کنید و به زرده ها اضافه نمائید سپس پنیر ماسکارپونه ، خامه و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید ، تمام مواد را با همزن بزنید تا یکدست شوند.

    کف لیوان های سرو تیرامیسو مقداری بیسکوییت لیدی فینگر تکه شده بریزید و تا نصف لیوان از کرم اضافه کنید ، مقداری دیگر بیسکوییت تکه شده بریزید سپس تا بالای لیوان را با کرم پر کنید.

    مقداری پودر کاکائو روی مواد بپاشید و در انتها نیز برای تزئین مقداری شکلات روی ان رنده کنید ، لیوان های تیرامیسو را به مدت 3 – 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

    نکته ها : بهترین نوع قهوه برای این دسر قهوه اسپرسو میباشد اما میتوانید از پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه هم استفاده کنید.

    میتوانید بجای پنیر ماسکارپونه از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید ، در صورت تمایل مقداری موز حلقه شده به لایه میانی تیرامیسو اضافه کنید.
    منبع : irancook.ir
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    gazal

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2013/12/21
    ارسالی ها
    564
    امتیاز واکنش
    230
    امتیاز
    0
    تیرامیسو یک دسر ایتالیایی که رسپی های مختلفی داره. این رسپی هم یکی از ساده ترین مدل های تیرامیسو ست.

    مواد لازم
    بیسکوئیت فینگر لیدی اگه پیدا نکردین از پتی بور استفاده کنینشیر یک لیترشکر :
    یک پ
    نشاسته ذرت
    2 ق غ
    آرد
    4 ق غ
    پنیر ماسکاراپونه یا لبنه یا خامه ای

    200 گ
    تخم مرغ یک عددقهوه فوری 2 ق غشکر 2 ق غآب یک پ
    قهوه فوری و 2 قاشق شکر را در یک پیمانه آب داغ حل می کنیم و کنار میگزاریم تا خنک شود. آرد و نشاسته و شیر و زرده و شکر را در ظرفی ریخته با هم زن می زنیم. روی حرارت گذاشته مرتب هم می زنیم تا بجوشد و قوام بیاید بعد شعله را خاموش کرده پنیر را اضافه کرده و با همزن هم می زنیم.
    بسکوئیت ها را در قهوه زده و در ظرف مورد نظر یک ردیف می چینیم. نیمی از مخلوط را روی بیسکوئیت ها ریخته صاف میکنیم دوباره بیسکوئیت آغشته به قهوه می چینیم و دوباره از مواد. لایه آخر باید کرم باشد. در انتها روی آن پودر کاکائو پاشیده و توی یخچال به مدت 24 ساعت میگذاریمنکات: اگر از پنیر خامه ای استفاده میکنین یک ساعت داخل آب قرار بدین تا شوری پنیر گرفته بشه.من خودم چون دسری رو که قاشق میخوره رو دوست ندارم یا تک نفره درست میکنم یا به صورتی که میبینین برش میزنم و داخل کپسول میزارم.برای سرو به صورت تکی میتونین بیسکوئیت رو خرد کرده و داخل جام ریخته بعد روش کرم بریزین و این کار رو به صورت لایه ای ادامه بدین.

    %D8%AA%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B3%D9%88.jpg

    مدلی دیگر
    kkk-photo.jpg
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    *samira*

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2014/08/05
    ارسالی ها
    4,268
    امتیاز واکنش
    3,891
    امتیاز
    546
    محل سکونت
    زیر آسمان آبی خاکستری
    مناسب برای :6 نفر
    زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

    تغییری که در دستور این تیرامیسو اعمالشده، حتماً مورد پسند طرفداران شیرینیهای شکلاتی قرار خواهدگرفت. در این تیرامیسو از بیسکویت لیدی فینگر Lady Finger استفاده شده است. در صورتیکه به بیسکوییت لیدی فینگر دسترسی نداشتید، از بیسکوییت پتی بور هم میتوانید استفاده کنید. و به جای قهوه اسپرسو از کاکائو و نیز پنیر خامهای استفاده شده است. زمان تهیه این تیرامیسو بین 25 تا 35 دقیقه میباشد.

    20155915584740a.jpg



    مواد لازم:

    پودر کاکائو شیرین نشده

    4 قاشق غذا خوری به علاوه مقداری برای تزیین

    خامه غلیظ : ½ 1 پیمانه

    شکلات نیمه شیرین، خرد شده 120 گرم (14 اونس)

    شکر ¾ پیمانه

    پنیر خامهای با دمای محیط 200 گرم

    بیسکویت لیدی فینگر 24 عدد

    طرز تهیه:

    در یک کاسۀ متوسط، پودر کاکائو را در ½ 1 پیمانۀ آب خیلی داغ هم میزنیم تا حل شود. مخلوط را کنار میگذاریم. در یک کاسۀ کوچک مخصوص مایکروویو، ¼ پیمانه خامه و شکلاتها را میریزیم و در مایکروویو روی زمان یک دقیقه قرار میدهیم و هم میزنیم تا آب شود. در صورت دسترسی نداشتن به ماکروویو میتوانید ازروش بن ماریبرای آب کردن خامه و شکلات استفاده نمایید. سپس مخلوط را میگذاریم خنک شود و به دمای محیط برسد.

    شکلات خنک شده را در مخلوطکن میریزیم، پنیر خامهای و شکر را به آن اضافه میکنیم و تا جایی مخلوط میکنیم که با هم ترکیب شوند و بعد باقیماندۀ خامه را اضافه میکنیم؛ مایۀ شکلات را آنقدر میزنیم که پف کند، این پروسه حدود 2 دقیقه طول خواهد کشید.

    یک پیمانه مایۀ شکلات را در کف ظرف مناسب میریزیم و پهن میکنیم. تعداد مناسبی از بیسکوییت لیدی فینگر Lady Finger را یکییکی داخل مخلوط کاکائو فرو میکنیم و بعد به اندازه یک لایه در کف ظرف میچینیم. روی آن یک فنجان مایه شکلات را ریخته و پهن میکنیم و همین کار را با 3 لایه دیگر ادامه میدهیم که لایۀ آخر مایۀ شکلات خواهد بود.

    روی تیرامیسو را میپوشانیم و حداقل 2 ساعت و یا نهایتاً 2 روز میگذاریم در یخچال بماند. قبل از خوردن روی آن پودر کاکائو میپاشیم.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242

    فرزان

    نویسنده انجمن
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/03
    ارسالی ها
    523
    امتیاز واکنش
    6,201
    امتیاز
    603
    محل سکونت
    اصفهان

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    یکی از دسرهای خیلی خوشمزه که این روزها خیلی مد شده است، تیرامیسو نام دارد. در این مطلب طرز تهیه تیرامیسو را به شما آموزش می دهیم. حتما از آن لـ*ـذت می برید.

    مواد لازم:



      • پنیر ماسكارپونه 250 گرم
      • پودر شكر 60 گرم
      • خامه فرم گرفته 125 گرم
      • قهوه فوری 2 قاشق سوپخوری
      • آب‌جوش 125 میلی‌لیتر (یك‌ دوم پیمانه)
      • بیسكویت لیدی فینگر 250 گرم
      • توت‌فرنگی برای تزئین به میزان لازم
      • نعنا تازه برای تزئین به میزان لازم

    908245_425.jpg


    طرز تهیه:

    1-[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]پنیر ماسكارپونه و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.


    2-[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]آن‌گاه خامه را بیفزائید و حالا قهوه را در آب‌جوش حل كنید و بیسكویت‌ها را در آن بغلتانید.
    [/FONT]

    3-[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]اكنون ته 6 فنجان به گنجایش 250 میلی‌لیتر را با بیسكویت‌ها بپوشانید، رویشان قدری از كرم پنیر بریزید و صاف كنید و دوباره بیسكویت بچینید. این‌كار را آنقدر تكرار كنید تا فنجان‌ها از بیسكویت و كرم پر شوند.
    اینك روی تیرامیسو پودر قهوه بپاشید و با توت‌فرنگی و نعنا بیارائید.


    یادآوری:[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial] چنانچه پنیر ماسكارپونه در دسترس‌تان نبود، می‌توانید از پنیر خامه‌‌ای استفاده كنید.


    نكات مهـــم

    1-[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]برای تهیه خامه فرم گرفته مطلوب می‌باید خامه‌‌ای را در نظر بگیرید كه چربی آن از 35درصد كم‌تر نباشد. به این منظور 1 كیلوگرم خامه مناسب را با 250 گرم شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.


    2-[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]پس از افزودن شكر، خامه را درون فریزر قرار دهید تا بلورهای یخ در اطراف ظرف تشكیل شود. خامه را باید به حدی بزنید كه جای خطوط مفتول همزن روی خامه محو نشود.


    3-[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial] در این مدت چند بار دستگاه همزن را خاموش كنید تا یخ‌های موجود در خامه آب شود و شما یخ‌زدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید. توجه داشته باشید كه سرعت متوسط همزن برقی، مناسب‌ترین سرعت

    4-اگر خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به كره شیرین خواهد شد.


    5-[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]هرگز خامه شیرین نشده را درون فریزر قرار ندهید زیرا به اصطلاح می‌بُرد و دیگر قابل مصرف نخواهد بود.


    6-[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]گفتنی است چنانچه بخواهید به جای خامه تازه از پودر خامه استفاده كنید، می‌باید 100 گرم پودر خامه را با 200 گرم شكر و 300 میلی‌لیتر شیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تركیب شوند.


    7-[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]سپس در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن كامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
     
    آخرین ویرایش:

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    تیرامیسو یک دسر قدیمی ایتالیایی هست که خیلی هم پر طرفداره و مخصوصا چند سالیه که در ایران هم خیلی پر طرفدار شده و خیلی ها دوسش دارن. این دسر خیلی خیلی خوشمزه و عالی از ترکیب بیسکوییت هایی به اسم لیدی فینگر و یا کیک با نوعی کرم خاص که هم با تخم مرغ و پنیر و هم با خامه و پنیره درست میشه. در این مطلب طرز تهیه تیرامیسو با لیدی فینگر رو میذارم.

    مواد لازم:




      • بیسکوییت لیدی فینگر یک بسته
      • تخم مرغ پنج عدد
      • خامه فرم گرفته دو لیوان
      • پنیر ماسکار پونه یک بسته
      • شکر یک تا دو قاشق غذا خوری
      • وانیل نصف قاشق چایخوری
      • قهوه یک لیوان دم کرده غلیظ
      • پودر کاکائو به مقدار لازم

    اینم یه دسر خوشمزه و تقریبا آسون ایتالیایی که همه بلا استثنا دوست خواهند داشت.

    945321_621.jpg

    بیسکوییت لیدی فینگر و خامه فرم گرفته برای تیرامیسو

    دوستای گلم بیسکوییت لیدی فینگر رو میشه به شکل بسته ای از سوپر مارکت های بزرگ و یا شکلات فروشی ها تهیه کنید. بافت و دستور درست کردنش هم مثل شیرینی لطیفه اس. انشاالله در آینده مطلبش رو هم قرار میدم. خامه فرم گرفته هم متاسفانه هنوز روی سایت نذاشتم. سه چهار روش متفاوت از هم داره که انشالله اگر فرصت بشه بعدا توضیح
    945322_710.jpg

    945323_770.jpg


    طرز تهیه تیرامیسو یک دسر عالی و خوشمزه

    کرم تیرامیسو رو دو سه مدل مختلف درست میکنن. اصل ایتالیاییش اصلا خامه فرم گرفته نمیخواد و به این صورته که سفیده رو جدا با همزن اونقدر میزنن که پف کنه و کشدار بشه. ، زرده رو هم با وانیل و شکر اونقدر میزنن تا کرم رنگ بشه و غلیظ. بعد ماسکارپونه رو اضافه میکنن و وقتی کاملا مخلوط شد با سفیده مخلوط میکنن و به یک طرف به آرامی هم میزنن. همین میشد کرم تیرامیسو و با لیدی فینگر ترکیب میشده.

    آموزش مرحله به مرحله کرم تیرامیسو با عکس

    مدلی که میخوام توی این مطلب توضیح بدم خامه فرم گرفته هم داره و در اکثر جاها معمولا تیرامیسو به این شکل درست میشه و البته خوشمزه تر هم هست. به این صورته که فقط به زرده تخم مرغ احتیاجه. پس سفیده ها رو کاملا از زرده ها جدا میکنیم و در ظرفی میریزیم.


    945324_708.jpg


    945325_672.jpg



    ظرفی که توش زرده ها رو گذاشتیم به صورت بن ماری (ظرفی از آب روی حرارت بذارید و ظرف حاوی زرده ها رو روی بخار اون قرار بدید. از بخار کتری هم میتونید استفاده کنید.) روی حرارت قرار میدیم. تا کمی پخته بشه و به صورت خام مصرف نشه.

    945326_897.jpg


    945327_657.jpg

    شکر و وانیل رو به زرده که روی حرارت غیر مستقیمه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. اونقدر که به رنگ کرم روشن در بیاد.

    945328_279.jpg


    945329_833.jpg


    945330_764.jpg

     
    آخرین ویرایش:

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    وقتی که غلظت و رنگش به این حد رسید از روی حرارت بر میداریم. کمی که خنک شد ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنیم.

    دوستای گلم پنیر ماسکار پونه پنیریه که طعمش مثل خامه صبحانه اس و به سفتیه پنیره. یعنی پنیریه که اصلا شور نیست. به همین دلیل هم در تیرامیسو استفاده میشه و در واقع غلظت کرم تیرامیسو رو پنیر ماسکار پونه تا مین میکنه. در ایران هم شرکت کاله میزنه و در اکثر سوپر مارکت ها پیدا میشه.


    945331_695.jpg


    945332_554.jpg
    [
    کرم بدست اومده از ترکیب زرده و شکر و ماسکارپونه رو با خامه فرم گرفته ای که تهیه کردیم مخلوط میکنیم.
    945333_732.jpg


    945334_666.jpg


    اینم از کرم تیرامیسو.

    چیدن لیدی فینگر و درست کردن مرحله به مرحله تیرامیسو با عکس


    945335_869.jpg


    بعد از کرم میرسیم به چیدن لیدی فینگر ها. برای تیرامیسو هم میشه ظرفی مثل این شکل استفاده کنید و موقع سرو هم از همین ظرف مستقیم سرو بشه. هم میشه در ظرف های کوچک به صورت تک نفره سرو کرد و هم میشه قالبی، در قالب های کیک قرار داد و موقع سرو مثل کیک در ظرفی باز کشید.


    لیدی فینگر ها رو باید در قهوه ای که دم کردیم بخیسونیم. ولی نباید انقدری باشه که بیسکوییت ها قهوه رو کاملا به خودشون جذب کنن. چون در این صورت در تیرامیسو به شکل خمیر در میاد و حس خوبی منتقل نمیکنه. فقط در حدی که روشون نمناک بشه باید مرطوبشون کرد. این کار رو میشه با برس هم انجام داد یا اینکه مثل شکل بعد از اینکه توی ظرف چیدیم روی لیدی فینگر ها بریزیم. حسن این مدل اینه که فقط یکطرفش نمناک میشه و دیگه بیسکوییت ها له و خمیری نمیشن. البته اگر لیدی فینگر ها خونگی باشه و خوتون درست کرده باشید خیلی زود نرم میشه و باید دقت بیشتری کرد.
    945336_939.jpg
    بعد از اینکه با قهوه بیسکوییت های لیدی فینگر رو مرطوب کردیم و چیدیم، کرمی رو که آماده کرده بودیم روش میریزیم و کاملا پهنش میکنیم. به طوری که تمام سطح بیسکوییت ها رو بگیره.

    945337_556.jpg

    بعد ردیف بعدی رو میچینیم و و بعد از مرطوب کردن با قهوه باز کرم رو روش میریزیم و پهن میکنیم.
    945338_261.jpg

    روی ظرف رو سلیفون میکشیم و 24 ساعت در یخچال میذاریم تا کاملا خودش رو بگیره. میشه زود تر هم سروش کرد، خوشمزه هم هست ولی ممکنه اونقدری که باید سفت نشه.
    945339_121.jpg

    موقع سرو هم روش پودر کاکائو میریزیم. از شکلات رنده شده هم میتونیم برای تزیینش استفاده کنیم.
    945340_418.jpg
    R]​
     
    آخرین ویرایش:

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    fo4037.jpg
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][/FONT]​
    مواد لازم برای تیرامیسو بدون تخم مرغ :
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    بیسکویت لیدی فینگر 25-35 عدد
    پنیر خامه ای بدون نمک 250 گرم
    پودر قند 3 قاشق سوپ خوری
    خامه شیرین شده 150 گرم
    قهوه 1 فنجان
    وانیل 1/8 قاشق چایخوری
    شکلات رنده شده یا پودر کاکائو مقداری برای تزیین
    بادام پرک بوداده به میزان لازم جهت تزیین
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][/FONT]​
    [FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]
    طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ :
    پودر قند و وانیل را مخلوط کنید. در همین زمان قهوه را درست کرده می گذاریم سرد شود، سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید پودر قند و وانیل را به آن افزوده و در نهایت خامه فرم گرفته (خامه را با پودر قند مخلوط کرده نیم ساعت در فریزر گذاشته بعد با همزن می زنیم) را اضافه کنید.
    [/FONT]​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    حالا یک لایه بیسکویتی را که به صورت دانه دانه یک لحظه درون قهوه گذاشته و کمی نرم شده را درون ظرفی که می خواهید دسر را سرو کنید قرار داده و بعد یک لایه از مخلوط درست شده پنیر خامه ای و خامه را اضافه کرده تا 3 الی 4 لایه بسته به سلیقه خودتان دارد و نهایتا روی کل مواد را با پودر کاکائو یا شکلات رنده شده و بادام تزیین کنید.
    [/BCOLOR]
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا