- عضویت
- 2013/12/16
- ارسالی ها
- 721
- امتیاز واکنش
- 209
- امتیاز
- 0
«تیرامیسو» یک دسر ایتالیایی است که اغلب در جشنها یا مراسم بعد از صرف شام صرف و سرو میشود. نوشتاریی که در ادامه مطلب آمده، طرز تهیه آن را برای چهار نفر آموزش میدهد.
مواد لازم دسر ایتالیایی تیرامیسو
زرده تخم مرغ …………………. ۶ عدد
شکر …………………………… یک فنجان
پنیر خامه ای …………………… ۱ و یک چهارم پیمانه
خامه زده شده…………………. یک و سه چهارم پیمانه
لیدی فینگر……………………. به تعداد لازم
( اگر لیدی فیتنگر ندارید ازکیک ساده اسفنجی نیز میتوانید استفاده کنید
نصف پیمانه اسپرسو سرد یا قهوه غلیظ
در صورت تمایل شهد و یا مارامالاد نیز میتوانید استفاده کنید
یک قاشق چایخوری پور کاکائو برای تزئین
طرز تهیه:
گام ۱
زرده تخم مرغ را بزنید
گام ۲
به آن شکر اضافه کنید و در قابلمه های دو جداره و یا به روش بن ماری روی حرارت کم آن را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید تا سرد شود.
گام ۳
به آن پنیر خامه ای اضافه کنید
گام ۴
و سپس خامه زده شده را اضافه کنید
گام ۵
آرام به صورت دورانی هم بزنید.
گام ۶
لیدی فینگر ها را در قهوه بخیسانید
گام ۷
در ظرفی بچینید
گام ۸
و سپس روی آن را از مواد پر کنید
گام ۹
و به همین روش تا ۲- ۳ لایه ادامه دهید
گام ۱۰
یک شب تا صبح در یخچال بگذارید ( یا به مدت ۴ ساعت) و در آخربرای تزئین روی آنرا پودر کاکائو بپاشید
آخرین ویرایش توسط مدیر: