طرز تهیه حلوای بادام با روغن نارگیل

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 259
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وب‌سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه حلوای بادام را به شما آموزش می دهیم. این حلوا بسیار خوشمزه و مقوی است. به شما پیشنهاد می کنیم که حتما این حلوا را درست کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • روغن نارگیل 1/4 فنجان
  • پودر هل 1/2 ق چ
  • شیر (یا آب) 1/2 فنجان
  • شکر 1/2 فنجان
  • زعفران کمی
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برای مخلوط بادام:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • بادام (از شب قبل خیس شده پوست کنده یا با پوست) 1 و 1/2 فنجان
  • آب 2 فنجان
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1049916_268.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]بادام ها رو که یک شب در آب خیس خورده پوست می گیریم (در این تصاویر از بادام با پوست استفاده شده)[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1049906_263.jpg

بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا" له می کنیم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1049907_437.jpg

بادام له شده رو داخل تابه گودی روی حرارت ملایم می گذاریم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1049908_248.jpg

مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شه و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه)
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1049909_956.jpg

به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه:

1049910_575.jpg

1049911_590.jpg

1049912_761.jpg

1049913_566.jpg

وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1049914_806.jpg

مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
وقتی کاملا" سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم:

1049915_561.jpg

پیشنهاد: به جای روغن نارگیل میشه از کره هم استفاده کرد و کمی پودر نارگیل به مخلوط اضافه بشه.
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا