- عضویت
- 2015/11/08
- ارسالی ها
- 22,523
- امتیاز واکنش
- 65,135
- امتیاز
- 1,290
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وبسایت سوران: در این مطلب طرز تهیه حلوای بادام را به شما آموزش می دهیم. این حلوا بسیار خوشمزه و مقوی است. به شما پیشنهاد می کنیم که حتما این حلوا را درست کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برای مخلوط بادام:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- روغن نارگیل 1/4 فنجان
- پودر هل 1/2 ق چ
- شیر (یا آب) 1/2 فنجان
- شکر 1/2 فنجان
- زعفران کمی
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برای مخلوط بادام:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- بادام (از شب قبل خیس شده پوست کنده یا با پوست) 1 و 1/2 فنجان
- آب 2 فنجان
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]بادام ها رو که یک شب در آب خیس خورده پوست می گیریم (در این تصاویر از بادام با پوست استفاده شده)[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا" له می کنیم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
بادام له شده رو داخل تابه گودی روی حرارت ملایم می گذاریم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شه و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه)[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه:
وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
وقتی کاملا" سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم:
پیشنهاد: به جای روغن نارگیل میشه از کره هم استفاده کرد و کمی پودر نارگیل به مخلوط اضافه بشه. [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]بادام ها رو که یک شب در آب خیس خورده پوست می گیریم (در این تصاویر از بادام با پوست استفاده شده)[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا" له می کنیم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
بادام له شده رو داخل تابه گودی روی حرارت ملایم می گذاریم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شه و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه)[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه:
وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
وقتی کاملا" سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم:
پیشنهاد: به جای روغن نارگیل میشه از کره هم استفاده کرد و کمی پودر نارگیل به مخلوط اضافه بشه. [/BCOLOR]