طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی مقوی و خوشمزه | حلوای سفره افطار

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی مقوی و خوشمزه | حلوای سفره افطار

دستور پخت حلوای بادام زعفرانی
در این مطلب از بخش آشپزی طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی را به شما آموزش می دهیم. این حلوای خوشمزه و مقوی در ماه رمضان می‌تواند زینت بخش سفره افطار شما باشد و کالری و انرژی از دست رفته شما را تامین کند.




63937.jpg




مواد اولیه برای تهیه حلوای بادام زعفرانی :
آرد (گندم) 200 گرم
آرد (برنج) 50 گرم
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
روغن (جامد) 125 گرم
پودر بادام 80 گرم
تهیه شربت :
زعفران (دمکرده) 1 قاشق سوپخوری
شکر 500 گرم
آب 250 میلی لیتر



طرز پخت حلوای بادام زعفرانی :
آرد گندم را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
آرد برنج را هم جداگانه تفت دهید.

اینک هر دو را با هم ترکیب کنید.بعد روغن را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا تابه را از روی اجاق بردارید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود.
سپس هل و بادام را اضافه کنید. اکنون آب و شکر را روی حرارت قراردهید تا شکر در آب حل شود.
اینک زعفران دم کرده را اضافه نمائید و شربت را بجوشانید تا به اندازه لازم غلیظ شود.
حالا بتدریج شربت را به ترکیب بالا بیفزائید و مخلوط نمائید.
اکنون قالب مستطیل شکل به اندازه 30-30 سانتیمتر را با سلفون کاملاً بپوشانید.
سپس حلوای بادام زعفرانی را درون قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و با گردو بپوشانید و پس از سرد شدن،
به شکل لوزی برش بزنید و در ظرف زیبائی بچینید.


منبع:سوران / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا