طرز تهیه ۵ نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
انواع کیک هلو

۱. کیک هلو ساده

مواد لازم
کمپوت هلوی بدون شربت
¼2 فنجان
شکر1/2 فنجان
تخم مرغ1 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری
شیر1 قاشق غذاخوری​

دستور تهیه

  1. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب مورد نظر را خوب چرب کنید.

    275114_605.jpg


  2. تکه‌های هلو را کف قالب بچینید.

    275115_526.jpg


  3. تخم مرغ، شکر، وانیل، بکینگ پودر و روغن را در ظرف همزن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند، سپس آن را روی هلو‌ها بریزید.

    275116_823.jpg


  4. قالب را به مدت ۳۵ -۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس با یک خلال دندان، پخته شدن کیک را تست کنید.

    275117_613.jpg


  5. شیر و شکر قهوه‌ای را در کاسه کوچکی ریخته و مخلوط کنید.

    275118_455.jpg


  6. کیک را پس از پختن از فر خارج کنید و مخلوط شیر و شکر را روی آن بریزید، سپس کیک را به مدت ۳-۲ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

    275119_228.jpg


  7. پس از ۳-۲ دقیقه فر را خاموش کنید و کیک را برش بزنید.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. کیک هلو با دارچین

    مواد لازم
    تخم مرغ
    4 عدد
    شکر1 لیوان
    خامه صبحانه1 پاکت
    آرد2.5-3 لیوان
    روغن مایع1 فنجان
    وانیل1/2 قاشق چایخوری
    پودر دارچین2+1 قاشق مرباخوری
    نمک1/8 قاشق چایخوری
    پودر خامه75 گرم
    بکینگ پودر½2 قاشق چایخوری
    شکلات چیپسی1 فنجان
    هلوی پوست گرفته و خرد شده3 عدد
    شکر1 قاشق غذاخوری​

    دستور تهیه

    1. فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
    2. تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن به مدت ۷-۶ دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود.
    3. وانیل، نمک، دارچین، روغن مایع و خامه را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
    4. آرد، پودر خامه و بکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
    5. کمی آرد روی شکلات چیپسی بپاشید و آن را به آرد آغشته کنید، سپس به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
    6. قالب کیک را چرب کرده، آرد بپاشید، سپس مایه کیک را در آن بریزید.
    7. قالب را تکان دهید تا مایه کیک در آن به طور یکنواخت پخش شود، سپس ورقه‌های هلو را روی آن بچینید.
    8. یک قاشق مرباخوری دارچین را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و روی هلو‌ها بپاشید.
    9. قالب را به مدت ۵۰-۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کیک هلو بپزد.
    10. پخته شدن کیک هلو را با یک خلال دندان تست کنید و در صورتی که خمیر کیک به خلال دندان نچسبید، فر را خاموش کنید.
    275124_326.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. کیک هلو با طعم قهوه

    مواد لازم
    هلوی پوست گرفته و ورقه شده
    2 عدد
    تخم مرغ2 عدد
    شکر1 پیمانه
    شیر1/2 پیمانه
    وانیل1 قاشق چایخوری
    روغن مایع1/4 پیمانه
    آرد½1 پیمانه
    بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
    نمک1/8 قاشق چایخوری
    قهوه دم کشیده خنک شده1 فنجان​

    دستور تهیه

    1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
    2. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن شروع به هم زدن کنید تا کرم رنگ شوند.
    3. روغن را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
    4. آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و چند بار الک کنید، سپس به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
    5. قهوه سرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت شود.
    6. ته قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد بپاشید، سپس ورقه‌های هلو را در آن بچینید و مایه کیک را روی آن بریزید.
    7. قالب را حدود ۴۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید قرار داده و پس از این مدت زمان، با یک خلال چوبی تست کنید تا از پخته شدن کیک مطمئن شوید.
    8. کیک هلو را پس از پختن از فر خارج کرده و با پودر قند تزیین کنید.
    275122_122.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۴. کیک با آب هلو

    مواد لازم
    تخم مرغ
    4 عدد
    شکر1 پیمانه
    آرد2 پیمانه
    بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
    آب هلو1/2 پیمانه
    روغن1/2 پیمانه
    هلوی رسیده و سفت متوسط3 عدد
    وانیل1/4 قاشق چایخوری​

    دستور تهیه

    1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
    2. هلو‌ها را پس از شستن، پوست بگیرید، هسته آن‌ها را جدا کنید و گوشت آن‌ها را به صورت خلالی برش بزنید.
    3. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
    4. شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید تا حجم تخم مرغ دو برابر شود.
    5. روغن را اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
    6. در انتها آب هلو را اضافه کنید و مخلوط را حدود یک دقیقه هم بزنید، سپس همزن را خاموش کنید.
    7. آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید، سپس آن را کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید.
    8. یک قاشق آرد روی هلو‌های خرد شده بپاشید و تکه‌های هلو را کاملا به آرد آغشته کنید، سپس آن‌ها را به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی با مواد مخلوط کنید.
    9. قالب کیک را خوب چرب کنید، کمی آرد در آن بپاشید و سپس مایه کیک را در قالب بریزید.
    10. قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کیک هلو بپزد.
    ذکر چند نکته

    • آغشته کردن تکه‌های هلو با آرد باعث می‌شود، هلو‌ها پس از افزودن به مایه کیک، ته نشین نشوند.
    • هلوی مورد استفاده برای تهیه کیک هلو باید سفت باشد که حین پخت آب نیندازد، در غیر این صورت کیک خمیری می‌شود.
    • زمان پخت کیک هلو بستگی به فر شما دارد، بنابراین پخته شدن کیک را با خلال دندان تست کرده و مدت زمان پخت را تنظیم کنید.
    275123_478.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۵. کیک هلو برگردان

    مواد لازم برای تهیه لایه هلو
    شکر
    4 قاشق غذاخوری
    عسل1 قاشق غذاخوری
    کره50 گرم
    هلوی ورقه شده2-3 عدد
    مواد لازم برای تهیه مایه کیک
    تخم مرغ
    2 عدد
    آرد½1 لیوان
    شکر3/4 لیوان
    روغن مایع1/2 لیوان
    شیر1/2 لیوان
    بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
    وانیل1 قاشق چایخوری​

    دستور تهیه

    1. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید.
    2. عسل، شکر و کره را در یک شیرجوش کوچک مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شده و رنگ آن کمی تغییر کند و کاراملی شود.
    3. مخلوط کاراملی را روی کاغذ روغنی ریخته و ورقه‌های هلو را روی آن بچینید.
    4. قالب را کنار گذاشته و مشغول درست کردن مایه کیک شوید.
    5. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن، بزنید تا کرم رنگ شود.
    6. روغن مایع را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
    7. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت شود.
    8. مایه کیک را روی هلو‌ها بریزید و قالب را در فری که از قبل روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید.
    9. حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد، سپس فر را خاموش کرده و کمی صبر کنید تا کیک هلو خنک شود.
    10. کیک هلو را در ظرف سرو برگردانید و کاغذ روغنی روی آن را جدا کنید.
    275125_536.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا