سُجُك خاورميانه؛ غذای محبوب لبنانی ها

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 283
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
كشورهاي عرب اطراف ايران يك غذاي مشترك خيلي خوشمزه و ساده دارند به نام سجك. سجك با گوشت چرخكرده و نان پيتا كه نان عربي هم گفته ميشود، يكي از محبوبترين غذاهاي اعراب است. غذايي كه خيلي دنگ و فنگ ندارد و سريع آماده ميشود.

538699_340.jpg


اين غذا كه اغلب براي وعده شام سرو ميشود در بيشتر شبهاي عيد و مهماني خودماني برای پذيرايي پخته ميشود. حتي در كشور لبنان اين غذا در رديف غذاهاي رسميشان قرار گرفتهاست. اگر دلتان ميخواهد يك شام جديد و مقوي و البته سريع و بيدردسر درست كنيد سجك عربها را بپزيد.

مواد لازم


  • 300 گرم گوشت چرخكرده
  • 1 بوته سير
  • 1 ق چ پودر زنجبيل
  • 1 ق چ فلفل سياه
  • 1 ق چ دارچين
  • 1 ق چ پاپريكا
  • نمك به اندازه دلخواه
  • 1 عدد نان پيتا

538700_315.jpg


طرز تهیه:

1. گوشت چرخ كرده را براي 10 دقيقه در هواي آزاد آشپزخانه بگذاريد. گوشت بايد دو بار چرخ شده باشد.

538701_721.jpg


2. سير را رنده كنيد و با بقيه ادويهها و نمک داخل گوشت بريزيد.

538702_573.jpg


3. گوشت را خوب ورز بدهيد تا مواد به خوردش برود. گوشت را مثل تصوير به شكل يك گلوله بزرگ در بياورید و براي يك ساعت درون يخچال بگذاريد.

538703_830.jpg


4. حالا نان پيتا را از خط وسط آن جدا كنيد. مثل تصوير.

538704_755.jpg


5. گوشت چرخكرده را روي نان پهن کنید. حواستان باشد كه فقط يك لايه نازك روي نان ایجاد کند تا خوب بپزد و گوشت خام نماند.

538705_888.jpg


6. حالا نان پيتا را مثل تصوير لوله كنيد.

538706_191.jpg


7. با چاقوي ارهاي مخصوص برش، سجك را مثل تصوير برش بزنيد.

538707_552.jpg


8. سجكها را براي 15 دقيقه در فر با درجه 180 سانتيگراد بگذاريد تا بپزد. البته لبنانيها سجك را در روغن و روي حرارت كم سرخ ميكنند. اردنيها هم سجك را برش نميدهند و بعد از اينكه لولهاي كردند، درون فر ميگذارند و بعد از اينكه كمي سرد شد با چاقو ميبرند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا