غذای فصل؛ آلبالو پلو با مرغ

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 100
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
غذای فصل؛ آلبالو پلو با مرغ
آلبالو پلو یه غذای مجلسی ایرانیه، که میشه اون رو هم با مرغ و هم با گوشت پخت. فصل تابستان فرصت خوبیه که این غذا رو با آلبالوهای تازه بپزید و لـ*ـذت ببرید.

مواد لازم

  • روغن به میزان لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • مرغ ۱ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • برنج ۴ پیمانه
  • آلبالو ۱ کیلوگرم
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • خلال پسته به دلخواه
  • خلال بادام به دلخواه
  • زعفران به دلخواه

1345796_542.jpg


طرز تهیه

1. پیاز رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.

2. مرغ رو خرد کنید.

3. برنج رو از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده برنج رو آبکش کنید.

4. هسته آلبالوها رو در بیارید.

5. در ماهیتابه کمی روغن گرم کنید و پیاز رو تفت بدین. وقتی پیاز طلایی شد تکه های مرغ رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدین. قدری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ بزنید و بذارید به همراه چند لیوان آب بپزه و نرم بشه.
برنج رو به همراه مقداری آب و نمک روی حرارت بذارید تا بجوشه و نیم‌پز بشه و بعد آبکش کنید.

6. آلبالو رو با شکر و آب خودش بذارید برای حدود ۱۰ دقیقه بجوشه.

7. در کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواهتون رو در اون بذارید، بعد برنج و آلبالو رو لایه‌لایه در قابلمه بریزید و دم بذارید.

8.آلبالو پلو رو با خلال پسته و خلال بادام و برنج زعفرانی تزیین کنید و در کنار تکه‌های مرغ میل کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا