- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مرغ پخته با پیازچه و پرتقال یکی از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است. تفاوت روش پخت در این دستور با دستورهای دیگر، در این است که از آبِ کمتری استفاده می شود و نتیجه، مرغ های طلایی تر و سس خوش طعم تری است. ترکیبِ پرتقال و مرغ، غذا را کمی شیرین می کند و در صورتی که دوست دارید غذا شیرین تر باشد هم میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
[/BCOLOR][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
مواد لازم :
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- مرغ ۱ عدد
- روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
- پیازچه ۲ دسته
- پوست پرتقال ۶ برش
- زیتون به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![854449_746.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/2/20/854449_746.jpg)
طرز تهیه:
[/BCOLOR][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
1- فر را تا 230 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ماهیتابه را حدود 1 دقیقه روی شعله بگذارید تا داغ شود. مرغ را با نمک مزه دار کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید و بچرخانید. مرغ را اضافه کنید (طرفِ پوست دارِ آن روی کف باشد) و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا قهوه ای شود.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] 2- حالا آن را برگردانید. پیازچه، زیتون و پوست پرتقال و آب پرتقال را به ماهیتابه اضافه کنید. حالا ماهیتابه داخل فر بگذارید و 15 تا 20 دقیقه بپزید تا مرغ کامل پخته شود.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نکات:
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1- مرغ حدود ۲ کیلوگرم باشد. آن را به ۱۰ قطعه تقسیم کنید اما بال های آن را جدا کنید.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2- هستۀ زیتون ها را جدا کنید و سپس آن ها را نصف کنید.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3- پیازچه ها را از وسط نصف کنید.