دسر کلمهای از ریشه فرانسوی desservir و به معنی «جمع کردن روی میز» است و در اصطلاح به وعده غذایی گفته میشود که پس از غذای اصلی صرف میشود. این وعده غذایی شامل غذاها و نوشیدنیهای شیرینی مانند کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست و .... میشود که برحست ذائقه مردم در کشورهای مختلف متغیر است.
فرانسه: کرم بروله (Crème brûlée)
کرم بروله محبوبترین دسر در جایجای فرانسه محسوب میشود و دارای ترکیبی غنی از کرم کاستارد با رویهای کاراملی نازک، ترد و شکننده است.
فرانسه: کرم بروله (Crème brûlée)
![25f75287-02fe-4f85-a965-55f611bea0b9.jpg](https://images.kojaro.com/2016/10/25f75287-02fe-4f85-a965-55f611bea0b9.jpg)
کرم بروله محبوبترین دسر در جایجای فرانسه محسوب میشود و دارای ترکیبی غنی از کرم کاستارد با رویهای کاراملی نازک، ترد و شکننده است.