- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
نخود باقلاپلو
مواد لازم برای 4تا6 نفر
طرز تهیه:
1.برنج را همراه نمک در يک ظرف خيس کنيد. در يک قابلمه مناسب هم آب را جوش بياوريد. برنج و باقلا را درون آب جوش بريزيد تا بپزند. پس از آن وقتي برنج آماده آبکشي شد شويدها را هم به آن اضافه کنيد. چند جوش که زد برنج را آبکشي کنيد. نخود سبز را از قبل آبپز کنيد. توجه داشته باشيد در ظرف آن بايد باز باشد تا رنگ نخود تغيير نکند و سبز بماند. حالا نخودها را هم با برنج مخلوط کرده و درون قابلمه مناسب بريزيد و دم کنيد.
2.پياز را خرد کنيد و با کمی روغن آن را تفت دهيد. بعد فيلههاي مرغ را از طرف نازک آن رول کرده، با خلال چوبي فيکس و به آن اضافه کنيد. نمک و فلفل را هم به مواد بيفزاييد. در پايان مقداري آب اضافه کنيد که روي موادرا بپوشاند. بعد حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد تا گوشتها کاملا بخار پز شوند. در آخر دو قاشق زعفران به آن بيفزاييد تا به آنها رنگ و طعم بدهد. يک قاشق زعفران ديگر را هم با کمي برنج پخته مخلوط کنيد. برنج را در ديس بريزيد و آن را با مرغها و پلوي زعفراني تزئين کنيد.
مواد لازم برای 4تا6 نفر
- 500 گرم گوشت فيله مرغ
- 500 گرم برنج
- 250 گرم باقلا
- 250 گرم نخود سبز
- 400 گرم شويد خرد شده
- 1 عدد پياز درشت
- 3 قس زعفران آب کرده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
1.برنج را همراه نمک در يک ظرف خيس کنيد. در يک قابلمه مناسب هم آب را جوش بياوريد. برنج و باقلا را درون آب جوش بريزيد تا بپزند. پس از آن وقتي برنج آماده آبکشي شد شويدها را هم به آن اضافه کنيد. چند جوش که زد برنج را آبکشي کنيد. نخود سبز را از قبل آبپز کنيد. توجه داشته باشيد در ظرف آن بايد باز باشد تا رنگ نخود تغيير نکند و سبز بماند. حالا نخودها را هم با برنج مخلوط کرده و درون قابلمه مناسب بريزيد و دم کنيد.
2.پياز را خرد کنيد و با کمی روغن آن را تفت دهيد. بعد فيلههاي مرغ را از طرف نازک آن رول کرده، با خلال چوبي فيکس و به آن اضافه کنيد. نمک و فلفل را هم به مواد بيفزاييد. در پايان مقداري آب اضافه کنيد که روي موادرا بپوشاند. بعد حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد تا گوشتها کاملا بخار پز شوند. در آخر دو قاشق زعفران به آن بيفزاييد تا به آنها رنگ و طعم بدهد. يک قاشق زعفران ديگر را هم با کمي برنج پخته مخلوط کنيد. برنج را در ديس بريزيد و آن را با مرغها و پلوي زعفراني تزئين کنيد.