- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
دستور آشپزی امروز به طرز تهیه نوعی دلمه پاستا در فلفل دلمهای اختصاص دارد که غذایی بسیار جدید و جذاب است. مواد لازم برای تهیه این دلمه، شامل ۴ عدد فلفل دلمهای زرد، نارنجی یا قرمز، نصف فنجان پاستای سبوسدار اُرزو (نوعی پاستا که به شکل برنج است)، ۴۵۰ گرم نخود پخته، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، ۱ عدد پیاز متوسط، ۲۰۰ گرم اسفناج تازه و ترد، ۱ قاشق غذاخوری پونه ساطوری، سهچهارم فنجان پنیر فتای رندهشده، یکچهارم فنجان گوجهفرنگی خشک، ۱ قاشق غذاخوری سرکه و یکچهارم قاشق چایخوری نمک میشود. طرز تهیه دلمه پاستا هم به این صورت است که ابتدا باید فلفلهای دلمهای را از وسط نصف و دانهها و تکههای سفید آن را جدا کنید. سپس اجازه بدهید تا فلفلها کمی بخارپز و نرم شوند (در صورت تمایل میتوانید فلفلها را خام هم مصرف کنید). حالا، پاستای اُرزو را حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید تا کاملا نرم شود. نخود پخته را با پاستای پخته، مخلوط کنید. روغن زیتون را داخل تابه بریزید و پیاز را بهمدت ۴ دقیقه داخل آن تفت دهید تا نرم شود. حالا اسفناج و پونه را هم در پیاز داغ به مدت یک دقیقه تفت دهید. پاستا، نخود، نمک، سرکه، نصف فنجان پنیر فتا، و گوجهفرنگی را هم به سایر مواد اضافه کنید. حدود ۱ دقیقه این مواد را باهم تفت بدهید. حالا این مواد را داخل فلفل دلمهایهای رنگی بریزید و روی آن را با یکچهارم فنجان از پنیر فتای رندهشده، بپوشانید. این غذا برای افراد گیاهخوار، یک غذای مقوی و کامل است. هر وعده از دلمه پاستا، حدود ۳۴۴ کیلوکالری انرژی، ۱۱ گرم چربی، ۲۵ میلیگرم کلسترول، ۴۸ گرم کربوهیدرات، ۱۴ گرم پروتئین، ۱۱ گرم فیبر، ۶۵۶ میلیگرم سدیم و ۶۸۹ میلیگرم پتاسیم است. ضمن اینکه این غذا میتواند ۳۴۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C، ۱۳۰ درصد به ویتامین A، ۴۸ درصد به فولات و ۲۰ درصد به منیزیم و پتاسیم را تامین میکند.
منبع:سلامتیسم
منبع:سلامتیسم