دسر راحت: سیب کاراملی با عسل و وانیل

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 202
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
بیایید به سیب هایمان شکلی زیبا بدهیم و آنها را به صورت کاراملی میل کنیم. درست کردن سیب کاراملی انقدر راحت است که نمی شود اسمش را دسر گذاشت.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
805095_342.jpg

[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • سیب (سیب قرمز خنک شده در یخچال حداقل بمدت 1 ساعت) 4 عدد
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • خامه (خامه پر چرب) 235 گرم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • عسل 1 فنجان
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل هریک از سیب ها یک سیخ چوبی فرو کنید.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]
2.داخل یک تابه چهار لیتری، خامه و نمک را روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید سپس با عسل مخلوط کنید تا به جوش آید و گاه گاهی آنها را هم بزنید و بگذارید بجوشند و مداوم به مدت 30 دقیقه هم بزنید تا اینکه دمای خامه به 125 درجه سانتیگراد (260 درجه فارنهایت) برسد.​
[/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]
3.تابه را از روی حرارت بردارید و با وانیل مخلوط کنید. کارامل را به مدت 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.​
[/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]
4.سیب های خنک و تمیز را به وسیله سیخ چوبی داخل کارامل فرو کنید و سیب ها را روی سینی پوشیده از کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.​
[/FONT]​
[/BCOLOR]
 
  • پیشنهادات
  • arame*

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/04
    ارسالی ها
    230
    امتیاز واکنش
    564
    امتیاز
    0
    چه جالب
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا