- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[/BCOLOR]
بیایید به سیب هایمان شکلی زیبا بدهیم و آنها را به صورت کاراملی میل کنیم. درست کردن سیب کاراملی انقدر راحت است که نمی شود اسمش را دسر گذاشت.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![805095_342.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/12/19/805095_342.jpg)
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
- سیب (سیب قرمز خنک شده در یخچال حداقل بمدت 1 ساعت) 4 عدد
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- خامه (خامه پر چرب) 235 گرم
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- عسل 1 فنجان
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:
[/BCOLOR][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
1.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل هریک از سیب ها یک سیخ چوبی فرو کنید.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
2.داخل یک تابه چهار لیتری، خامه و نمک را روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید سپس با عسل مخلوط کنید تا به جوش آید و گاه گاهی آنها را هم بزنید و بگذارید بجوشند و مداوم به مدت 30 دقیقه هم بزنید تا اینکه دمای خامه به 125 درجه سانتیگراد (260 درجه فارنهایت) برسد.
[/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]3.تابه را از روی حرارت بردارید و با وانیل مخلوط کنید. کارامل را به مدت 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
[/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]4.سیب های خنک و تمیز را به وسیله سیخ چوبی داخل کارامل فرو کنید و سیب ها را روی سینی پوشیده از کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
[/FONT]