دسر رومانف؛ ساده، باکلاس و خوشمزه!

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 138
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم :
  • شیر : ۲ لیوان
  • خامه : ۲۰۰ گرم
  • شکر : ۱۰۰ گرم
  • آب سرد : ۱/۴ پیمانه
  • وانیل : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین : ۱/۵ قاشق غذا خوری
  • موز ریز یا پوره شده : ۲ عدد
  • نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر رومانف :
برای تهیه سر رومانف ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته سپس نصف لیوان شیر به آن اضافه می کنیم.

deser-romanf-2.jpg


خوب هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود. سپس باقی مانده شیر، شکر و وانیل را به نشاسته ذرت اضافه کرده و درون قابلمه ریخته و شعله را روشن می کنیم در روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا زمانی که شیر جوش بیاید مدام هم می زنیم تا آرد گلوله نشود بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از روی حرارت برداشته و موز را که درون مخلوط کن پوره و یا به صورت نگینی خرد کرده بودیم را به موادمان اضافه می کنیم سپس خامه را نیز اضافه می کنیم. و خوب هم می زنیم تا مواد یک دستی به دست آید.

deser-romanf-5.jpg


deser-romanf-3.jpg
در مرحله بعدی طرز تهیه دسر رومانف, ژلاتین را که با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری تهیه کرده ایم را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم از حرارت بیفتد.

deser-romanf-4.jpg


در آخر قالب را چرب کرده و مواد را درون آن می ریزیم و به مدت ۶ تا ۷ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

deser-romanf-1.jpg


این دسر را هم می توان درون لیوان های سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد. وقتی که دسر رومانف آماده شد از یخچال بیرون آورید و آن را با ژله و یا میوه های مختلف به سلیقه خودتان تزیین کنید.

deser-romanf-8.jpg


deser-romanf-7.jpg


deser-romanf-6.jpg


لازم به ذکر است که به جای موز می شود از میوه هایی نظیر انبه، آناناس و هلو نیز استفاده کرد. دسر رومانف در عین سادگی بسیار خوشمزه است آن را تهیه و از خوردن آن لـ*ـذت ببرید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا