دسر زردآلو

نادیا.زارع

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/19
ارسالی ها
579
امتیاز واکنش
3,061
امتیاز
514
محل سکونت
تهران
مواد لازم برای دسر زردآلو با ژله
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
250 گرم
پودر شکر 6 قاشق غذاخوری
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
نیم کیلوگرم
پودر ژله زردآلو 2 بسته
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
زردآلو و
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
چند عدد برای تزئین


با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماست‌خوری از «دسر زردآلو با ژله» خواهیم داشت.

مواد لازم
چهارده عدد زردآلو درشت، معادل نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی.
16421616926231801571021023121218436230150.jpg
12917091423611595735833175233121713848.jpg
شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل.
161101106214705222612319512473319718624154.gif
23919021682215162240255971381943611513769156.jpg
دو بسته پودر ژله زردآلو یا موز یا لیمو، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد زردآلو، گیلاس و اسمارتیز برای تزئین
24921318419129245139226215792154514219024893.jpg
791223770139318121134134943618112644169.jpg

طرز تهیه دسر زردآلو با ژله
زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوط کن می‌ریزیم. 5 قاشق آب و 3 قاشق شکر به آن اضافه می‌کنیم.
20150609104747766_deser2.jpg
بعد از مخلوط کردن، دو پیمانه پوره زردآلو خواهیم داشت.
20150609104747779_deser3.jpg
یک بسته پودر ژله را به‌تدریج در یک پیمانه آب جوش (یک فنجان سرپر) حل می‌کنیم.
20150609104747793_deser4.jpg
نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره زردآلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
20150609104747850_deser5.jpg
250 گرم خامه پاستوریزه را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.
20150609104747865_deser6.jpg
آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.
20150609104747877_deser7.jpg
مخلوط پوره زردآلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود.
20150609104747889_deser8.jpg
دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم. سپس ظرف‌های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.
20150609104747902_deser9.jpg
برای تزئین، می‌توان یک عدد زردآلو را برش زده، همراه یک گیلاس روی دسر قرار داد سپس ظرف‌های دسر را دو الی سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.
20150609104747709_deser10.jpg
1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر تزئین شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل می‌کنیم و روی دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را 5 الی 6 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود.
20150609104747739_deser11.jpg
دسر آماده پذیرایی می‌باشد.
نوش جان
20150609104747752_deser12.jpg
کالری موجود در دسر زردآلو با ژله
مقدار کالری موجود در کل دسر حدود 2350 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از این دسر حدود 235 کیلوکالری می‌باشد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا