دسر مدرن؛ كرم مارس

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 106
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304

569424_937.jpg


مواد لازم:


  • زرده تخم مرغ 6 عدد
  • شكلات سیاه 200 گرم
  • شكلات مارس 4 عدد بزرگ
  • شیر 500 میلی لیتر
  • فندق پودر شده 100 گرم
  • آرد گندم 4 ق غ
  • پودر كاكائو 50 گرم
  • پنیر خامهای 200 گرم
  • شكر 50 گرم
  • پودر ژلاتین 2 ق غ
  • آب سرد 80 میلیلیتر
  • خامه فرم گرفته 200 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا یك پیمانه از شیر را كنار گذاشته و بقیه شیر را با كل شكلاتها - سیاه و مارس- داخل ظرف مخصوص كرمپزی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شكلاتها ذوب شده، شیر به جوش آید.

2. زردههای تخممرغ را با شكر توسط همزن برقی هم میزنیم تا پف كنند؛ سپس شیر باقیمانده را با آرد و پودركاكائو به مواد زرده اضافه كرده، مخلوط میكنیم. این مایه را همراه پودر فندق به شیر اضافه كرده و آنقدر هم میزنیم تا كرم غلیظ و یكدست شود.

3. وقتی كه كرم را از روی حرارت برداشتیم، پنیر خامهای را داخل مواد میریزیم و با همزن برقی آنقدر مخلوط میكنیم تا كرم یكدستی حاصل شود.

4. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار میدهیم تا ذوب شود. وقتی كرم خنك شد خامه فرم گرفته و ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه میكنیم و با لیسك هم میزنیم.

5. مواد را داخل قالب سیلیكونی ریخته و ظرف را به مدت شش ساعت در یخچال قرار میدهیم؛ سپس كرم را بر گردانده و در نهایت روی آنها را با اسپری ولوت و ورق طلای خوراكی تزئین میكنیم.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا