سالادهایی خوشمزه، با این چاشنی ها

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 535
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
سالادهایی خوشمزه، با این چاشنی ها

سبزیجات از جمله مواد غذایی مفید و سالم هستند، اما مصرف مداوم بدون این که تغییری در مزه آنها ایجاد شود می تواند خسته کننده باشد. یک چاشنی سالاد خوب می تواند همه چیز را تغییر دهد. این در شرایطی است که تهیه چاشنی های خوشمزه و سالم در خانه بسیار آسان است.

1406979_680.jpg


چاشنی های سالاد آماده می توانند از مزه خوبی برخوردار باشند، اما بسیاری از آنها حاوی رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی، و قند و نمک بیش از اندازه هستند.

چاشنی سالاد کنجد – زنجبیل

مواد تشکیل دهنده:

  • یک سوم فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • یک چهارم فنجان سرکه برنج
  • یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
  • دو قاشق غذاخوری سس سویا
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • دو قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یا دو قاشق چای خوری پودر زنجبیل

1406977_624.jpg


دستورالعمل:

تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.

ارزش تغذیه ای:

  • اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
  • کالری: 123
  • چربی کل: 12.4 گرم
  • کلسترول: -
  • سدیم: 220.7 میلی گرم
  • کربوهیدرات کل: 2.9 گرم
  • فیبر غذایی: 0.1 گرم
  • قند: 2.2 گرم
  • پروتئین: 0.4 گرم

مناسب برای مزه دار کردن گوشت، سالادهای آسیایی، سالاد رشته سرد


چاشنی سالاد لیمویی

مواد تشکیل دهنده:

  • یک چهارم فنجان سرکه
  • دو قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • نصف فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • پوست و آب یک عدد لیمو (حدود چهار قاشق غذاخوری آبلیمو و سه قاشق چای خوری پوست لیمو)
  • یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک قاشق غذاخوری ارگانو تازه خرد شده یا دو قاشق غذاخوری ارگانو خشک شده

1406978_296.jpg


دستورالعمل:

1. تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید.

2. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.

ارزش تغذیه ای:

  • اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
  • کالری: 133
  • چربی کل: 13.6 گرم
  • کلسترول: -
  • سدیم: 333.2 میلی گرم
  • کربوهیدرات کل: 2.9 گرم
  • فیبر غذایی: 0.4 گرم
  • قند: 2.2 گرم
  • پروتئین: 0.2 گرم

مناسب برای انواع مختلف سالاد، مزه دار کردن مرغ و میگو
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
132
بالا