شیرینی انگشتی کنجدی

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 1,038
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
شیرینی انگشتی رو قبلا بارها به شکلهای مختلف تجربه کردیم و این بار طعم شکلاتی آن را و ترکیب شکلات و کنجد را در این شیرینی تجربه میکنیم.

مواد لازم:


  • آرد / 1 پیمانه
  • پودر کاکائو / 1/3 پیمانه
  • نمک / 1/4 قاشق چایخوری
  • کره نرم و در دمای محیط / 8 قاشق غذا خوری
  • شکر ریز یا پودر قند / 2/3 پیمانه
  • زرده تخم مرغ / 1 عدد
  • شیر / 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل / 1 قاشق چایخوری
  • کنجد تف داده شده / 1 پیمانه
  • شکلات سفید ذوب شده / 100 گرم


506470_760.jpg



روش تهیه:

1. آرد، نمک و کاکائو را در کاسه ای مخلوط میکنیم.

2. کره و شکر را با همزن میزنیم تا به شکل کرمی لطیف درآید.

3. زرده را اضافه کرده و باز میزنیم.

4. سپس شیر و وانیل را اضافه میکنیم.

5. مخلوط آرد را اضافه کرده، کمی ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آید.

6. خمیر را داخل نایلون، درون یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم.

7. از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و در کنجد مغلطانیم.

8. داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم.

9. وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم.

دمای فر = 160 سانتیگراد
زمان پخت = 12 دقیقه

10. بعد از پخت و خنک شدن، گودی وسط شیرینی ها را با شکلات سفید ذوب شده پر میکنیم.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا