شیرینی نان چرخی

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
دستور شماره یک
شیرینی نان چرخی قزوین

آرد برنج ۷۵۰گرم
آرد سفید ۷۵۰گرم
روغن جامد ۷۵۰گرم
پودر قند ۳۷۵گرم
زرده تخم مرغ ۵عدد
ماست ۱لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:

۱. روغن، پودر قند رو با همزن می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط بشوند.

۲. بعد زرده‌های تخم مرغ رو همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن می‌زنیم.

۳. حالا بکینگ پودر رو به ماست اضافه و مخلوط می‌کنیم بعد به مواد دیگه مون اضافه می‌کنیم.

۴. بعد از اینکه موادمون خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن رو کنار میذاریم و آرد برنج، آرد سفید رو یکمرتبه اضافه می‌کنیم با دست شروع میکیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدهیم چون خمیر به روغن افتاده و سفت می‌شود)

۵. خمیر رو به شکل گلوله در می‌آوریم و روی آن را با کیسه فریزر می‌پوشانیم و در جای خنک قرار می‌دهیم تا به مدت ۱۲ ساعت خمیر استراحت کنئ.

۶. قالب نان چرخی را به چرخ گوشت نصب می‌کنیم.

۷. خمیر را بعد از استراحت دوباره کمی ورز می‌دهیم تا نرم بشود حالا داخل چرخ گوشت می‌ریزیم و از چرخ رد می‌کنیم بعد به اندازه دلخواه خمیر را برش میدیم.

۸. در سینی فر می‌چینیم روی آن مقداری پودر پسته می‌ریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

نکته:

۱. یکربع قبل فر رو روشن کنید تا گرم بشود.

۲. برای تزیین روی شیرینی‌ها به جای پودر پسته از خرفه هم می‌توانید استفاده کنید.

۳. آرد برنج و پودر قند رو از حریر رد کنید.

۴. آرد سفید رو از الک رد کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا